Търси се - Студент на годината на Икономическия университет във

...
Търси се - Студент на годината на Икономическия университет във
Коментари Харесай

Търсят новия Студент на годината в ИУ – Варна

Търси се - " Студент на годината " на Икономическия университет във Варна. Звучи като риалити шоу, само че не е. Това е академично отличие на най-старото висше икономическо образователно заведение у нас, научи Varna24.bg .

Тези дни управлението на Икономическия университет и Студентският съвет афишират началото на тазгодишния конкурс за академичното отличие " Студент на годината " на ИУ – Варна. Конкурсът е под патронажа на ректора проф. доктор Евгени Станимиров.

Желаещите да аплайват би трябвало да дават отговор на следните условия:

студенти са в Икономическия университет, в това число Колежа по туризъм, образоват се в постоянна, задочна или отдалечена форма " професионален бакалавър " " бакалавър “ или " магистър “, положили са сполучливо всички изпити досега. За " професионален бакалавър " и " бакалавър " претендентите за наградата би трябвало да имат приключен най-малко първи курс на образование и най-малък триумф " Отличен " (5,50) от предходните два семестъра. За студенти първа година на образование в ОКС " магистър “ се изисква най-малък триумф " Отличен " (5,50) от предходния.

Всеки студент, искащ да взе участие в състезанието, би трябвало да даде следните документи: увещание, в което попада триумфът на студента, издадено от Икономически университет – Варна или Колеж по туризъм (за студенти в ОКС “бакалавър " и ОКС “професионален бакалавър " в уверението би трябвало да е вписан триумфът, който е приблизително аритметично на триумфа от предходните два семестъра (летен на миналата академична година и зимен на настоящата академична година), а за студенти първа година на образование в ОКС " магистър “ триумфа от предходния - зимен учебен срок на настоящата образователна година), копия от грамоти, документи и други документи, удостоверяващи призово място или присъединяване в посочените в декларацията олимпиади, надпревари, състезания, конгреси, научни планове и други за интервала от 01.03.2022 година до 01.03.2023 година, копия на цялостните разработки, с които студентът кандидатства (при налични такива), рецензии (при налични такива).

Кандидатурите ще се одобряват онлайн до 24 март 2023 година на следния адрес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР