Търси се пиян или трезвен! Награда - спасение на българския

...
Търси се пиян или трезвен! Награда - спасение на българския
Коментари Харесай

Мрежата завря: Всички търсят Боби М. без значение пиян или трезвен

" Търси се пийнал или изтрезнял! Награда - избавление на българския футбол ".



Това е единствено една от стотиците насмешки по адрес на президента на БФС Борислав Михайлов, който невиждано изгони публиката от стадиона за мач на националния тим. Плакати с " търсения " Боби се появиха на основни места в София, където почитатели през днешния ден се събират на митинг против 18-годишното ръководство на четвъртите в света.
 Боби е търсен от почитателите Боби е търсен от почитателите  Михайлов в ролята на Сталин Михайлов в ролята на Сталин
Редовните майтапи с Михайлов са свързани с чашката, перуката, чалга ритмите и обичаната Преслава. Самата певица също се включи косвено в гаврата с Боби. По време на нейно присъединяване в Стара Загора на видеоекраните на сцената бе пуснат въртящия гюбеци президент на БФС, което провокира плевел смях в цялата чалготека. Фенове разгадаха и загадката за какво Боби е желал мачът с Унгария да се играе в Пловдив - тъй като същата вечер Преслава имала присъединяване в града. Циркът с преместването на срещата от София в Пловдив и назад провокира нова лавина от насмешки към шефа на БФС и неговите доближени, написа " България Днес ".

 Шефът на БФС може да пие и вода Шефът на БФС може да пие и вода  Перуката на Боби отлита Перуката на Боби отлита
" Какво е общото сред мачовете на националните и посрещането на Нова година? Датата е известна - мястото не ". Това е един от новите майтапи за Михайлов, който се " появи " и в " Стани богат ". Там Боби е изобразен в стола на благосъстоянието и дава отговор на въпрос " Къде ще играем с унгарците "? Възможните отговори са " някъде другаде ", " какво да играем? ", " никак няма да играем " и " наздраве ". Боби се появи и в колаж като диктатора Сталин с думите " Няма почитател, няма проблем " на фона на стадиона в Пловдив и голяма стомна с ракия. На различен колаж Михайлов е " повдигнат " като претендент за депутат. Неговото мото е " Пиене, пиянство, пиянство! ", а партията се споделя " Български футболен сеир ". С БФС се подиграха даже и от унгарската федерация. " Не можете да организирате даже фамилна отмора ", написаха маджарите в публично известие. А почитатели се майтапят, че унгарците ще дойдат за мача с три тима - един ще чака в Пловдив, различен в Кърджали, а третият в София.
 Боби не желае повече сръбска ракия Боби не желае повече сръбска ракия

" Щом този човек пие вода, значи и ти можеш ", гласи различен подбив в интернет с шефа на БФС, който отпива жадно от чашата си. Неговият наследник Николай Михайлов също стана воин в майтапите. Според почитатели той е " единственият футболист, който е псуван на татко, а не на майка ". Перуката на Боби е отколешна обичана тематика на зевзеците. Клипчетата на Христо Стоичков, който се заканва да " хване и пребие оня с перуката ", не престават да са огромен шлагер в мрежата. Изобретателни почитатели даже оставиха Боби без коса. На едно от меметата перуката на Михайлов отлита, издухана от вятърни мелници.

Приближените на шефа на БФС също не са пожалени. Най-много насмешки отнасят Йордан Лечков, Георги Иванов-Гонзо и Емил Костадинов. Те дружно с Боби са показани като оркестъра на " Титаник " на фона на потъващия транспортен съд. Лечков постоянно е бъзикан за странното си облекло, Гонзо е именуван " осмокласник ", а Костадинов е жигосан като поспаланко.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР