Търси се място, на което да се изгради нов затвор

...
Търси се място, на което да се изгради нов затвор
Коментари Харесай

Търси се място за нов затвор за опасни престъпници, обяви министър Радев

Търси се място, на което да се построи нов затвор единствено рискови нарушители, сподели през днешния ден по Българска национална телевизия министърът на вътрешните работи Валентин Радев. Той добави, че всичко е на доста ранна фаза, като по плана работят Министерство на вътрешните работи и министерството на правораздаването.

Валентин Радев уточни, че в този затвор защитата ще е засилена, като ще има необятно приложение на камери и механически средства и задоволително надзиратели, и защита. Министърът на вътрешните работи увери, че продължава издирването на двамата избягали пандизчии от Централния софийски затвор.

Той призна, че още не е разпозната колата, която за употребявали, като е ясна марката, само че номерата са от други коли. В отговор на въпрос, Радев акцентира, че няма гаранции, че двамата пандизчии са в България, само че изрази убеденост, че рано или късно те ще бъдат хванати.

Министърът сподели, че след сигнала изходите на София са били блокирани за към половин час, само че загатна, че не е удовлетворен от бързината, с която се е работило.

Резултатите от инспекцията на летище София ще са ясни в петък

По мотив влезлите без преверка пасажери на летище " София ", Радев разгласи, че резултатите от инспекцията ги чака на бюрото си на 27 април. Той добави, че работещите на аерогарата в столицата имат и положителни реализации, а сега там са пратени екипи от други летища в страната.

По мотив футболното безчинство, министърът разгласи, че към този момент е тествана работата на новите камери, които записват картина с високо качество и ще снимат секторите със ентусиастите на днешния мач " Левски " -ЦСКА. Освен това ще има повеме униформени и засилени инспекции на входа.

Според Валентин Радев Министерство на вътрешните работи последователно ще стартира да се отдръпва от защитата на спортни мероприятия , като уредниците ще би трябвало да провеждат сигурността.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР