Търсенията в Google News показват статии, генерирани от AI, които

...
Търсенията в Google News показват статии, генерирани от AI, които
Коментари Харесай

Търсенията в Google News класираха генерирани от AI измамници над реални статии — включително ексклузивна публикация

Търсенията в Гугъл News демонстрират публикации, генерирани от AI, които безочливо крадат от законни медии — и The Post към този момент разпознава най-малко една такава машинация от личната си оповестена работа.

В края на предходната седмица The Post тества Гугъл News, като потърси скорошни публикации за претендента на Федералната комерсиална комисия Мелиса Холиоак и сортира резултатите по най-новата дата на издание.

Изключителната история на The Post от 8 януари за Holyoak беше посочена по-надолу в резултатите от търсенето, в сравнение с съвсем идентична кражба – оповестена от издание с родовото име „ Бизнес вести “ и странния адрес на домейн „ biz.crast.net “, който видимо извлича голям брой публикации, генерирани от AI.

Фалшивата версия на публикацията включваше същото произведение на изкуството – и даже включваше препратки към „ The Post “ в нейното наново копие. Ограбването се приписва на „ Шон Джонсън “, чийто авторски ред откри повече от 17 800 страници с резултати и разгласява десетки публикации единствено...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР