Търсеният от Интерпол Стайко Стайков е в Пирогов за лечение

...
Търсеният от Интерпол Стайко Стайков е в Пирогов за лечение
Коментари Харесай

Адвокатът на отвлечения Стайков с горещи разкрития

Търсеният от „ Интерпол ” Стайко Стайков е в „ Пирогов ” за лекуване с голям брой травми, откакто го разкрили беззащитен в квартал " Бояна ". Синът на задържания предприемач Миню Стайков влезе в листата на интернационално търсените след интервенция против произвеждане на незаконни цигари, пране на пари и данъчни закононарушения.

По-рано през днешния ден се появи информация, че Стайков е постъпил в болничното заведение, защото преди този момент е бил похитен, пребит и пренебрегнат с голям брой контузии край София. Адвокатът на Стайко Стайков Любомир Таков сподели, че тази заран е подал молба в Специализираната прокуратура за съдействие по случая " Стайков " и едвам по-късно е схванал, че клиентът му се намира в " Пирогов ", написа блиц. По думите на адв. Таков близки на Стайков са го разкрили в региона на парк " Витоша " в безпомощно положение, откакто той самичък им се е обадил и е изискал помощ. Таков се надява в границите на деня да се срещне с клиента си.

От болничното заведение потвърдиха, че имат подобен пациент, само че той самичък е потърсил помощ в лечебното заведение. Приет е за прегледи и наблюдаване. На този стадий няма никаква информация за положението му. От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи осведомиха, че към 10.15 часа тази заран лицето е потърсило здравна помощ, като прецизираха, че все още се обясняват обстоятелства и условия към случая.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР