Търсенето на супер лускозни яхти се увеличава, твърдят корабостроители в

...
Търсенето на супер лускозни яхти се увеличава, твърдят корабостроители в
Коментари Харесай

Корабостроители от Холандия: Увеличава се търсенето на супер луксозни яхти

Търсенето на супер лускозни яхти се усилва, настояват корабостроители в Холандия. Страната е втора след Италия по произвеждане на яхти с дължина над 24 метра.


С три салона, шест каюти, бар и джакузи навън, 50 метрова яхта от този вид се счита за непретенциозно произведение на холандска корабостроителница. Още от 17 век страната е водеща в сектора и в този момент продължава традицията със супер първокласни яхти. 2018 е огромната година, споделя управител в бранша, чиято компания има поръчки за осъществяване до 2020 година
Йохан Каасягер, управител по продажби на първокласни яхти: " Виждали сме и преди напредък в пазара, само че на по-малки яхти.Търсенето в този момент е за огромни яхти. Търсенето на стомана също е засилено и се опитваме да съблюдаваме положително съответствие в микса сред алуминия и стоманата, сега то е 50 на 50 за съдове от 50 до 80 метра ".
Йохан Каасягер има и пояснение за взрива.

Йохан Каасягер, управител по продажби на първокласни яхти: " Мисля, че повода за нарасналото търсене е желанието на хората да си починат от всекидневието. Приоритет за доста клиенти е фамилията, а когато си на яхта посред морето, това е доста персонално пространство и е съвършената фамилна отмора ".
Няколко холандски корабостроителници разполагат с 65 яхти, дълги над 24 метра. Ключов клиент са Съединените щати. Миналата година, междинната цена на първокласна яхта се е повишила с 10 % до рекордните 57 милиона евро.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР