Търсенето на имоти в кв. Кръстова вада“ е голямо, въпреки

...
Търсенето на имоти в кв. Кръстова вада“ е голямо, въпреки
Коментари Харесай

Брокер: По-добре панелка в “Люлин“, отколкото жилище в “Кръстова вада“

Търсенето на парцели в кв. „ Кръстова вада “ е огромно, макар не положителната инфраструктура в региона, както и неналичието на детски градини. В предаването „ Събуди се, София “, брокерът Ивайло Стоименов изясни, че „ Кръстова вада “, дружно със прилежащите квартали „ Витоша “ и „ Манастирски ливади “ не са търсени поради това че са привлекателни места за живеене.
 
„ Аз се държа с клиентите като с другари, защото искреността е най-хубавият консултант. Въпреки че бих имал полза от договорка в тези квартали, преди всичко бих посъветвал клиента да стои надалеч от тях.

Там липсва инфраструктура, липсват учебни заведения и здравни заведения, липсват улици от време на време. Има заплаха да си купиш парцел с панорама към планината и след някоя друга година да се окаже панорама към прането на съседа “, сподели Ивайло Стоименов.
 
По думите му, виновността за многото скупчени здания, дупки и прахуляк, както и за високите цени в тези квартали се дължи на няколко групи хора.

Искат за апартамент в „ Младост “ по 2000 евро на кв. м.

„ На първо място на тези, които позволяват да се строи без съответно обмисляне, някаква обща визия. На второ място – щом има място за инвестиция се появява и бизнесът, по-късно притежателите на терени и на последно място – самите хора, които влагат “, добави брокерът.
 
 istock istock
Според него, панелните квартали като „ Младост “ и „ Люлин “ са по-добро място за живеене, в сравнение с новите „ Кръстова вада “, „ Витоша “, „ Манастирски ливади “ и „ Малинова котловина “.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР