Търсенето на електричество в САЩ процъфтява след години на стагнация,

...
Търсенето на електричество в САЩ процъфтява след години на стагнация,
Коментари Харесай

Възстановяващото се търсене на електричество в САЩ предизвиква предупреждения относно надеждността

Търсенето на електричество в Съединени американски щати процъфтява след години на застоялост, движено от нововъзникващи технологии като изкуствен интелект и електрически транспортни средства и предизвикващо предизвестия по отношение на стабилността на електропреносната мрежа.

Продажбите на дребно на електрическа енергия ще доближат близо 4 милиарда киловатчаса тази година, което е връх, предвижда тази седмица държавната организация за енергиен разбор. Северноамериканската корпорация за електрическа надеждност, регулаторен орган, внезапно усили прогнозите за пиковото ползване на електрическа енергия за идващото десетилетие, обръщайки непрекъснатите или намаляващи темпове на напредък от предходните години.

Очакванията за по-голямо ползване на сила идват, защото рисковите метеорологични условия подлагат на тестване електрическите мрежи в цялата страна. Дълбоко заледяване, което ще обхване централната част на Съединени американски щати този уикенд, сложи мрежовите оператори в нараснала подготвеност от Охайо до Тексас.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР