Търсачката за самолетни билети вече е част от уебсайта на

...
Търсачката за самолетни билети вече е част от уебсайта на
Коментари Харесай

Самолетни билети по 10 евро на уебсайта на летище София

Търсачката за самолетни билети към този момент е част от уеб страницата на летище " София " sofia-airport.eu. Новата функционалност, поместена непосредствено на началната страница, се предлага в партньорство със световноизвестна компания.

Новите функционалности, предлагани от платформата и внедрени от летище " София ", са в поддръжка на 5-звездната районна промяна, предлагаща усъвършенствано прекарване за пасажерите и разширена с безграничен брой дестинации полетна мрежа.

С помощта на търсачката с денонощна поддръжка пасажерите ще могат да избират освен директни полети, само че и да резервират неповторим маршрут до всяка последна международна дестинация, съчетавайки освен разнообразни самолетни компании, само че и обичайни с нискотарифни.

Сред безспорните преимущества на платформата са бордните карти, предлагани по множеството направления, и опцията за прибавяне на в допълнение покритие, което обезпечава повече сигурност при пътешестване на няколко стадия и с голям брой връзки.  Пътниците могат да застраховат своите направления с опционалния артикул Kiwi.com Guarantee, който покрива пътуването при положение на забавяне, анулация или друга смяна в разписанието.

Потребителите могат също по този начин да се абонират за периодически бюлетин с преференциални предложения за самолетни пътувания. Според информация от летището и платформата сега има огромно количество оферти на цени към 10 евро в посока от София.

Новата услуга добавя опциите, предлагани от туристическата организация на летище София. Освен преференциални предложения за самолетни билети, тук се оферират и хотелско настаняване в целия свят, както и здравна застраховка. За своите клиенти организацията е разполагаем без почивен ден онлайн и в офисите си на двата терминала на столичното летище.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР