Търсачката Google на компанията-майка Alphabet Inc. обяви във вторник в

...
Търсачката Google на компанията-майка Alphabet Inc. обяви във вторник в
Коментари Харесай

Google надгражда допълнително инструментите за изкуствен интелект

Търсачката Гугъл на компанията-майка Alphabet Inc. разгласи във вторник в обява, че след позитивни мнения, свързани със задвижваното от генеративен изкуствен интелект търсене (SGE), което започва преди по-малко от три месеца, е решила да го надгради в допълнение.

Компанията сподели, че скоро ще вкара усъвършенствания в своите " отговори за разнообразни тематики или въпроси, свързани с просвета, стопанска система, история и други чрез генеративен изкуствен интелект "..

Тази актуализация ще разреши на потребителите " да задържат курсора на мишката върху избрани думи, с цел да прегледат дефиниции и да видят свързани диаграми или изображения по тематиката ".

Освен това, от през днешния ден към SGE ще бъдат добавени нови благоприятни условия, които ще улеснят разбирането и отстраняването на неточности в генерирания код, предава БНР.

Компанията също по този начин ще започва ранен опит, наименуван " SGE до момента в който сърфирате " за да тества " по какъв начин генеративният ИИ може да ви помогне да навигирате в информацията онлайн и да стигнете до сърцевината на това, което търсите още по-бързо ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР