Търсачите на силни усещания от вулкана в Исландия пренебрегнаха всички

...
Търсачите на силни усещания от вулкана в Исландия пренебрегнаха всички
Коментари Харесай

Търсачите на силни усещания от вулкана в Исландия пренебрегнаха предупрежденията, за да се доближат опасно до изригваща лава

Търсачите на мощни чувства от вулкана в Исландия подцениха всички предизвестия, с цел да се приближат рисково до изригващата лава.

Те се приближиха до кратер на големия вулкан Sundhjuka, макар че разтопена лава и пушек не престават да се издигат към небето. Хората бяха видяни в върволица от коли, опитващи се да се приближат до изригването и да станат очевидци на спектакъла от първа ръка.

Той стартира на полуостров Рейкянес, на към 2,4 благи от Гриндавик в 22:00 часа в понеделник. Редица трусове провокираха евакуации предишния месец, защото беше оповестено изключително състояние. Удивителни фрагменти нощес уловиха тъмното нощно небе, осветено от оранжева разтопена канара, която летеше във въздуха до ранните часове на сутринта.

Магнус Туми Гудмундсон, академик, сподели пред телевизионния оператор RUV, че е изригнала два пъти повече лава спрямо едномесечното лятно изригване на полуострова. Той сподели: „ Може да свърши след седмица или може да отнеме много повеч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР