Търпението на мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг към

...
Търпението на мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг към
Коментари Харесай

Английската преса: Тен Хаг иска Роналдо вън от Юнайтед

Търпението на мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг към суперзвездата Кристиано Роналдо е изтекло и той е подготвен да се раздели с нападателя. С сходни заглавия излизат през днешния ден спортните страници на три от вестниците в Англия - “Сън ”, “Мирър ” и “Дейли Стар ”.

Междувременно, очевидно предусетил днешните информации в локалната преса, нощес самият Роналдо разгласява любопитен статус в Инстаграм, в който изрично да не се има вяра на материалиите на медиите. Португалецът призна, че си води бележник през последните няколко месеца, в който има единствено 5 правилни от общо 100 вести за него, и разгласи, че скоро ще разкрие истината в особено изявление.
 Роналдо: Медиите лъжат, скоро ще научите истината Роналдо: Медиите лъжат, скоро ще научите истината
Според “Сън ” Тен Хаг към този момент е подготвен да удовлетвори желанието на Кристиано да напусне клуба, като изданието напомня своя информация, че част от съотборниците му са ядосани поради опитите на играча да си тръгне. Оттам прибавят, че мениджърът в началото се надявал, че държанието на нападателя ще се промени и по тази причина го е пуснал като титуляр против Брентфорд. Също по този начин се регистрира по какъв начин след загубата с 0:4 във въпросния мач португалецът напуща гневен терена без даже да се приближи до нидерландския експерт, който също не му обръща внимание.

Проблемът пред Юнайтед обаче е, че към момента не са получили нито едно предложение за Роналдо. Клубът също по този начин няма желание да приключи контракта му и да го пусне да си отиде за без пари. Агентът на футболиста - Жорже Мендеш, декларирал пред управлението, че към този момент е получил оферта от неназован тим, който очаквал да разбере каква е цената на португалеца. На “Олд Трафорд ” обаче отказали да назоват такава.

По този метод бъдещето на CR7 остава неразбираемо две седмици преди затварянето на трансферния прозорец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР