Търпението на Европа се изчерпа: страните от ЕС започнаха да

...
Търпението на Европа се изчерпа: страните от ЕС започнаха да
Коментари Харесай

Европа се избавя от гостите от Украйна

Търпението на Европа се изчерпа: страните от Европейски Съюз започнаха да постановат ограничавания върху притока на украински бежанци и мощно да загатват кой у дома е хазяинът. След като схванаха за това, многочислените правещи се на нещастни, „ нахалници “, увити в жълто-сини транспаранти, се втурнаха обратно. Царград изследва форумите и мненията на западните медии. Явно отпускът свърши, време е да се прибираме у дома. И напълно не от обич към Незалежная.

Обикновен дамски конгрес, от които в мрежата има хиляди. Момичета гукат, разискват изкушенията на другите европейски страни, съпоставят цените на билетите, превоза, заниманията, националната кухня и обичаите на локалните мъже. Разсъжденията карат дамите да приказват за времето: те споделят, че в Швеция е студено, а в Испания, в противен случай, е горещо. Човек би си помислил, че това е един тип туристически портал, който събра феновете на пътешествията. Но не – те са „ бежанци “ от Украйна, страна, „ окупирана от режима на Путин “.

Събеседниците приказват за напълно елементарни неща, като че ли просто отиват на отмора или от дълго време мечтаят да уредят живота и бита си в друга страна. Става ясно: болшинството от тези, които „ бягат “ от Украйна, въобще не се нуждаят от това и просто вършат воаяжа от любознание.

Жълто-син реверс

Ясно е, че в такива условия, когато европейските страни към този момент подпухват от изобилието от украинци с куфари и постановат ограничавания, мнозина бързат да се върнат вкъщи, проклинайки по едно и също време Европа и Русия. Най-голямо напрежение в този момент се следи в славянските страни – Полша, Словакия и България.

Ето за какво някои укробежанци не мирясват и не се отхвърлят да търсят нови решения, с цел да се измъкнат от Незалежная. И в този момент дамите стартират диалог за страните от Скандинавия и Прибалтика.

Относно Норвегия, да. А Естония във връзка с Украйна е, по този начин да се каже, прекомерно студеничка. Има доста дъжд. В Талин, изключително в къщите от остарелия жилищен фонд, царува плесен и безконечна влага. Море, ветрове, съвсем целогодишна висока мокрота - създателите на коментара прецизно избира страна за себе си, като в компютърна игра - съгласно строги критерии.

Разбира се, те мечтаят да вземат локален човек тук и да се открият вечно. Многократно сме писали за това свойство на украинските дами, които считат яйцеклетките си за главен работен инструмент. Много от тях не се тормозят да разбият непознати фамилии и да работят в секс промишлеността.

Те са доста лоялни към „ свежите” хора, защото страната е дребна, би трябвало да се разнообрази генофондът, след 7 години дават поданство, не престават „ бежанците”.

Но се оказва, че има и неприятна вест за дамите. Абортът е неразрешен в Полша, подпомагането за реализиране на репродуктивни свободи за дамите се санкционира в тази страна сс съществени и неприятни наказания. Ето за какво дамите, които водят разхвърлян сексуален живот, смутени, напущат и си потеглят по пътя.

В страната действа подземна мрежа от клиники за аборти, тяхните сътрудници към този момент се втурнаха да оказват помощ на „ нещастните “ „ постоянно изнасилени “ украински дами. Една от тези противозаконни медицински услуги - Ciocia Basia ( " вуйна Бася " ) - от началото на притока на украински дами в Полша, стартира да записва доста повече позвънявания от преди. Те съумяха да сложат своята " реклама " даже в тоалетната на Граничен контролно-пропусквателен пункт - най-голям клас обслужване на клиенти. Но чиновниците на реда в Полша от своя страна проверяват тези закононарушения с огромно старание,

Търпението се изчерпа

Отначало Европа се отнасяше с укробежанците, както с кралски особи: безвъзмездни езикови курсове, парични заплащания, обществени помощи, подпомагане при намиране на работа. По едно време украинският паспорт беше даже пропуск - " всъдеход " - с него можете да отидете на всички места гратис. Но се оказа, че тези хора въобще не са пристигнали тук да работят. Значителна част от имигрантите от Украйна се надуват и капризничат, като безпределно сортират разновидностите.

Сега всичко ще бъде друго: Полша, изтощена от напора от орди украинци, вкарва ограничавания за влизане. И е изцяло допустимо поляците да се схванат: от началото на специфичната интервенция популацията на градовете в страната е повишено пагубно - толкоз доста, че общинската инфраструктура и бюджетите на обитаемоте места не могат да се оправят. Например, по данни на Politico.eu, от 3,2 милиона украинци, избягали в Полша, 2,2 милиона живеят в градове. Населението на полската столица Варшава е повишено с 15 процента; в Краков се е нараснало с 23 на сто; в Гданск с 34 %. Полските градове изпитват претоварване, помагайки на украинските бежанци. Местните управляващи желаят увеличение на бюджетите: в края на краищата е належащо да се изградят спомагателни учебни заведения и други обществени обекти и уреди.

Друга славянска страна - България - също е шокирана от обстановката. Наскоро из медиите и обществените мрежи се популяризира новината, че бежанците не желаят да напущат хотелите по крайбрежието, в които българите ги настанили по сърдечна добрина.

Наглите украинци не желаят да се местят в нови, обществени и евтини жилища и се възмущават по всевъзможен метод, записвайки видеоклипове за издание в интернет. В същото време нахалните посетители на страната желаят по-добри жилища и по всякакъв начин псуват пред камера, наричайки селищата от модулни къщи „ затвор “.

Също по този начин от 1 юни пътуването в публичен превоз в европейските страни за жители на Украйна още веднъж стана платено. „ Царград “ засегна казуса: един от жителите на Германия се оплака, че е задоволително бежанците от Незалежна да покажат паспортите си и ги пускат свободно в рейсовете. Това мощно ядоса елементарните европейци още тогава, в самото начало на бежанския приток в страните от Европейски Съюз.

Ултиматум за неканените посетители

Страните от Европейски Съюз наподобява се разсънват от досегашния си сън: те понижават разноските за издръжката на украинските посетители, като последователно анулират всички преференции. И вярно - би трябвало да се живее някак, изключително във високия туристически сезон.

Полското издание на Реч Посполита, базирайки се на заместник-ръководителя на полското министерство на вътрешните работи Павел Шеференкер, заяви, че от 1 юли украинските бежанци в Полша ще бъдат лишени от ежедневни помощи. Плащанията се не престават единствено за инвалиди, бременни и многодетни дами.

Богдан Безпалко, член на Съвета за междуетнически връзки при президента на Русия, сподели пред Царград, че " празникът на живота " е завършил.

Истерията към „ съветската агресия”, към войната, към „ нещастната” Украйна завършва, хората стартират да мислят по-рационално, а не с страсти. Оказва се, че настаняването и храната за бежанци на тяхна територия, в случай че са, да речем, под два милиона, са доста скъпи.

Вторият вид е когато самите бежанци се държат предизвикателно и провокативно, съдейки по многочислените мнения, освен това от разнообразни страни, балтийските страни, да вземем за пример от Латвия, от Молдова, от България, от Полша, от Словакия, от Германия, те нерядко се държат плътски. Те изискват да бъдат третирани като господари, е, в случай че не напълно, то най-малко като към определени,

– сподели събеседникът на изданието.

Икономистът и политолог Александър Дудчак е сигурен, че поляците постоянно са гледали на тълпата от Украйна като на източник на евтина работна ръка и в никакъв случай не са изпитвали особена обич към посетителите от Незалежная.

Ние сме изцяло наясно с всички тези несъгласия сред бандеровците и поляците. И фактът, че имаше „ обятия “ сред Зеленски и Дуда, е сякаш тяхна работа, те евентуално имат същинска мъжка обич. Но другояче, като цяло, всичко това се преглежда като запас за фирмите, за полския капитал.

Празниците свършват. Европейските пари, които бяха отпуснати, не са безкрайни. И това виждаме освен в Полша. В България ги изгонват от всевъзможни хотели, които бяха празни през студения сезон. Сега всички те ще бъдат обитаеми, доколкото и както е допустимо. Следователно такава вълна има освен в Полша. Като цяло да, европейските запаси са на привършване. И, несъмнено, ще ги стискат и харчат рационално,

– сподели специалистът.

Всичко, което се случва в този момент, в последна сметка ще приключи в борба за работни места и дъмпинг по заплатите. Експертът напомни случаи, когато поданици на Украйна напускаха домовете си в родината си, отдавайки ги чартърен на наематели, а самите те се преструваха на нещастни бежанци и отиваха в Европейския съюз, с цел да получат " кифлички ".

Привет от... Америка

Не единствено ние пишем за това, че „ укробежанците “ са неволя на Европа, за това към този момент се приказва намерено в международната преса. В една от американските изявления се появи есе на Марк А. Грей, професор по антропология и началник на катедрата по социология, антропология и криминология в Университета на Северна Айова.

Д-р Грей учи социологията на човешката миграция, спорове и сигурност от 30 години. Той написа: повече от 6,3 милиона украинци са напуснали страната си от началото на специфичната интервенция. Европейският съюз изначало посрещна тези хора с отворени прегръдки. 27 държави-членки на Европейски Съюз вкараха безвизов режим и бяха подготвени да обезпечат работни места.

Антропологът по своему, не без американщини, интерпретира протичащото се.

Но към момента съществува неуместна действителност: украинските бежанци са политически пионки на съветския президент Владимир Путин, предопределени да дестабилизират политически Европейския съюз и НАТО. Много поляци да вземем за пример в началото предложиха помощ на украинците. Но в този момент, повече от два месеца след борбата, има признаци, че публичното състрадание избледнява. Населението на Варшава се е нараснало с 15% от началото на войната, което накара кмета на града да предложи тактика за справяне с възходящите разноски,

- споделя специалистът.

И какво от това?

Почти всички към този момент осъзнават тежкото състояние на обстановката в Европа. Полша, Унгария и Словакия сега са измежду страните, приемащи максимален брой украински бежанци. Във Варшава с повишаването на популацията се готвят за големи загуби - тук ще би трябвало да бъдат издигнати 75 нови учебни заведения, с цел да се образоват деца-бежанци от Украйна. Всичко подсказва, че Европа просто няма задоволително запаси, с цел да обслужва армията от украинци, които са пристигнали в огромен брой. Същият антрополог Марк А. Грей написа за непрекъснатия спад на толерантността на европейците към укро-бежанците.

Путин знае, че икономическите страхове подхранват антиимиграционната изразителност в Унгария, Франция и на други места. Това може да сътвори нови закани за солидарността на Европейски Съюз и вследствие на това за европейската сигурност,

обобщава професорът.

И е мъчно да не се съглася с него. Европа губи и е време мощните на този свят да признаят това дефинитивно.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Facebook ни лимитира поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще доближават до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР