Търпението е злато, разправят хората, но и то си има

...
Търпението е злато, разправят хората, но и то си има
Коментари Харесай

Преля й чашата! Гала: Ще го кажа така - моля, всички незадоволени жени да насочат вниманието си другаде, не към мъжа ми!

Търпението е злато, разправят хората, само че и то си има граници. И от време на време има свойството да завършва внезапно, в най-неочаквания миг. В доказателство за това се трансформира и Гала, която години наред търпеше слуховете по адрес на връзката й със Стефан Николов, флиртовете на непознати с него и прочие... само че към този момент грубо й писна.

Причината за гнева й, който изригна като вулкана Везувий, са последните трудове, съгласно които тя и Николов са завършили вечно. Като мотив се акцентираха нови забежки на Стефан и това, че доста по-млад от Гала, той не я обичал и просто се употребил от богатствата около кариерата й.

Водещата на " На кафе " очевидно е излязла от кожата си и този път не си спести " препоръките " към зложелателите. " Ще го кажа по този начин - апелирам, всички незадоволени дами, както и неосъществени в живота си мъже, да спрат да се занимават с мен и фамилията ми. Насочете вниманието и взора си другаде, а не върху мъжа ми. И бъдете сигурни, че по този начин ще ви е по-добре, даже ще имате късмет за лично благополучие и развиване ", иронично подхвърлила водещата пред обкръжението си в столичен ресторант, с което обсъждали последните трудове. Тя изстреляла това задоволително високо, с цел да се чуе от всички на прилежащите маси.

" Разбира се, Гала е задоволително възпитана и в никакъв случай не би излязла с сходни заявления в мрежата, с цел да й се смеят и одумват. Но и нейното самообладание си има и граници, и край. Още повече, че е уверена в любовта и бъдещето си със Стефан ", разкриха очевидци на случката.

Тагове: Гала Стефан Николов ресторант На кафе водещата на На кафе
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР