Търканията в управляващата коалиция продължават и днес, след като лидерът

...
Търканията в управляващата коалиция продължават и днес, след като лидерът
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Моноспектакли, заплахи към НАТО и един Череп в Центъра

Търканията в ръководещата коалиция не престават и през днешния ден, откакто водачът на ГЕРБ Бойко Борисов изиска да е налице съдружно съглашение дружно с ротацията - или ще се върви на нови избори. Съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски пък му приглася, и не пропуща за следващ път да хвърля нападки към премиера Денков.

Няма причина да чакаме до 6-ти март някой да напише подобен документ, а през това време да гледаме моноспектакли. Това пък е мнението на съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.

Руският деспот Владимир Путин не се посвени да заплаши НАТО с нуклеарно оръжие в следващата си пропагандна тирада пред съветската Дума.

Васил Божков - Черепа бе пуснат през днешния ден от домакински арест с електронна гривна на крайници - за няколко часа, с цел да открие новия си политически план - Национално придвижване " Център ".

България е свободна народна власт - това сочи годишният доклад на " Фрийдъм хаус ". Но на косъм - страната ни е единствено на няколко точки от " отчасти свободна ", а от последното място в Европейски Съюз ни избавя Унгария на Орбан.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР