Тържествата за Деня на ВМС в Севастопол се отменят заради

...
Тържествата за Деня на ВМС в Севастопол се отменят заради
Коментари Харесай

Щабът на Черноморския флот на Русия в Севастопол беше атакуван от Въоръжените сили на Украйна

Тържествата за Деня на Военноморски сили в Севастопол се анулират поради офанзивата на въоръжените сили на Украйна

Щабът на Черноморския флот на Русия в Севастопол сутринта в неделя, 31 юли, беше нападнат от украински войски, предположително, с потреблението на безпилотник. Това заяви губернаторът на региона Михаил Развожаев, като посочи, че петима души са ранени вследствие на офанзивата.

Развожаев сподели още, че тържествата за Деня на Военноморския флот (ВМФ) на Руската федерация в Севастопол са анулирани поради нападението, а жителите на града са помолени да си останат по домовете.

„ Рано тази заран укронацистите взеха решение да ни провалят Деня на Военноморски сили. В двора на щаба на флота е влетял неидентифициран обект, по предварителни данни това е дрон. Петима души са ранени, те са чиновници на щаба на флота “, сподели губернаторът и добави, че няма починали вследствие на офанзивата, а на всички потърпевши е оказана нужната помощ.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР