Тарифен план без аналог на българския пазар предлага A1 на

...
Тарифен план без аналог на българския пазар предлага A1 на
Коментари Харесай

А1 пуска роуминг план без аналог на българския пазар

Тарифен проект без аналог на българския пазар предлага A1 на пътуващите по света. Roaming Revolution дава опция за елементарно и преференциално другарство в над 130 дестинации, измежду които има известни туристически кътчета и страни с огромна българска диаспора. Телекомът за първи път у нас основава условия за елементарно другарство в роуминг на 6 континента. 

Ключово за Roaming Revolution е разделянето на света на 5 зони. Във всяка от тях потребителите получават най-хубави благоприятни условия за диалози и потребление на мобилен интернет. 

A1 към този момент доста усъвършенства изискванията за роуминг в Западните Балкани посредством Стандартната роуминг цена, само че Roaming Revolution прави идната стъпка. При дневна такса от 4,99 лева минутите от Северна Македония и Сърбия до България са неограничени дружно с 500 мегабайта мобилни данни дневно. Същите условия важат и за Турция и Англия. 

Албания и Черна гора се обрисуват като все по-актуални морски дестинации за дейните хора, а Швейцария продължава да бъде бизнес сърцето на Европа. Roaming Revolution предлага отлични условия за общуването при пътешестване в тези три страни. Изходящите диалози към България са по 0,59 лева на минута, а включените МВ остават 500 дневно при дневна такса от 9,99 лева. 

Екзотичните пътешествия към този момент не са непокътната територия за малко на брой у нас. Почиващите в Египет, Йордания, Виетнам, ОАЕ или Доминиканската република досега обичайно разчитаха на локални SIM карти и Wi-Fi мрежи, с цел да поддържат връзка с околните си, само че с Roaming Revolution към този момент е вероятен и различен вид – 500 МВ всеки ден и диалози с България за 1,99 лева на минута против 19,99 лева дневна такса. Тези условия могат да се употребяват и при пътешестване в Съединени американски щати, ЮАР, Бразилия и доста други. 

Roaming Revolution дава спомагателни благоприятни условия и за най-масовите пътувания – тези в Европейския съюз и Европейското икономическо пространство. Там против 0,99 лева дневна такса потребителят може да употребява неограничени минути за диалози с околните си у нас и 500 мегабайта мобилен интернет дневно – без значение какъв народен тарифен проект употребява. 

В петата зона са страните отвън упоменатите към този момент групи, като при тях няма дневна такса. 

Пълният лист с дестинациите можете да намерите по-долу, като за всяка страна дневната такса, мегабайтите и минутите се ползват настрана и са годни до 23:59 ч. на съответния ден по българско време. Първата активация на проекта е изцяло безвъзмездна, а всяка последваща (например, след прекосяване към различен роуминг проект и връщане към Roaming Revolution) е на цена от 9,99 лева без Данък добавена стойност. При липса на ползване не се начислява дневна такса.

Бизнес клиентите получават двойно повече мегабайти, както и по-ниски цени за диалози и известия, като размерът на техните дневни такси е друг от този за частните клиенти. Начислява се също месечна такса в размер на 4,99 лева без Данък добавена стойност. Отново първата активация е безвъзмездна. По този метод пътуващите по работа могат да разчитат на предвидимо положителни условия за връзка с България.

Повече информация ще намерите ТУК за частни клиенти и ТУК за бизнес клиенти. Частните клиенти могат да ръководят своя Roaming Revolution проект посредством уеб версията на Моят А1 и посредством SMS на номер 17280. 



Ако обявата ви е била забавна и потребна, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР