Търговско-сервизният център SFA Retail София-2 в кв. Люлин 10 премина

...
Търговско-сервизният център SFA Retail София-2 в кв. Люлин 10 премина
Коментари Харесай

Втори център от мрежата SFA Retail ще представя марката Citroen в София

Търговско-сервизният център „ SFA Retail София-2 " в кв. „ Люлин 10 " мина цялостно възобновяване и с изключение на обичайна за активността си автомобилна марка Peugeot към този момент ще показва и Citroen. Модерното мултибранд дилърство от мрежата SFA Retail на „ София Франс Ауто " (SFA) е преустроено и ребрандирано по последните стандарти на производителя Stellantis, за което са вложени над 800 000 лева в границите на година.

Акцент на реновирането е новата изложбена зала на Citroen от 198 кв.м, където могат да бъдат видени някои от последните модели - C3, C4, C3 AIRCROSS, С5 AIRCROSS, С4X, С5X, както и кокетният Ami. Шоурумът на Peugeot също е осъвременен, залата за издаване на коли е към този момент от 50 кв.м, а лекотоварната гама, ориентирана към корпоративния вид клиенти, ще се предлага в специфичен бизнес център, където ще са налични и екземпляри за тест. Напълно актуализирано е и сервизното съоръжение на дилърството, като към този момент ще се обслужват и ремонтират освен транспортни средства на марките Peugeot и Citroen, само че и на Opel. За клиентите на тези услуги е обособена и обособена мултибранд приемна, както и зона за изчакване. Паркингът на „ SFA Retail София- 2 " пък може към този момент да се похвали с четири 22 kW зарядни станции, от които две двойни.

„ С обновяването на центъра и превръщането му в мултибранд дилърство на Peugeot и Citroen целим да задоволим растящите потребителски потребности, като предложим сложно най-хубавото и качествено решение за артикули, услуги и сервиз, допълнено с извънредно потребителско прекарване ", показа Иван Загорски, шеф на SFA Retail София-2, по време на формалното разкриване на 17 октомври.

„ Дългогодишният ни опит, пристрастеността към колите, както и професионалният екип от одобрени експерти, обединени от корпоративната просвета на SFA, са измежду преимуществата ни, които карат клиентите да изберат предлаганите от нас коли и сервизни услуги. Всички са добре пристигнали в новия ни център! ".

За да отпразнува обновяването си, „ SFA Retail София-2 " е подготвило и специфична изненада до края на октомври: 10% отстъпка от цените за труд и аварийни елементи при прилагане на услугите на сервиза, а при поръчка на нов автомобил Peugeot или Citroen - подарък комплект зимни гуми.

„ SFA Retail София-2 " - 22 сполучливи години
За своята 22-годишна история от основаването си през 2001 година центърът „ SFA Retail София- 2 " е продал над 8350 нови и 1560 използвани автомобила. До края на 2023 година се чака да осъществя надлежно 300 нови и 100 използвани транспортни средства. Годишно сервизът на центъра обслужва към 10 000 клиенти. Тази статистика трансформира дилърството в едно от най-успешните в мрежата SFA Retail на „ София Франс Ауто ".

„ Прогнозираните продажби от 300 броя нови коли на " SFA Retail София-2 " за 2023 година включват към този момент и марката Citroen ", разяснява Станислав Панчев, бранд шеф на Citroen към SFA.
-
„ Интересът към нея в народен мащаб е в непрестанен напредък от присъединението на марката към портфолиото на „ София Франс Ауто " през 2021 година, като откриването на най-новия съвременен център в гр. София е от основно значение за нейното бъдещо развиване. През 2024 година в България ще дойдат новите модели C3 и C3 Aircross, които ще внесат нови технологии, нова линия на дизайна и характерният за марката комфорт - качества, обичайно присъщи за Citroen ".

По мотив цялостното възобновяване на дилърството Калоян Кутин, бранд шеф на Peugeot към SFA, също не скри своето удовлетворение: " Peugeot е главната марка за „ SFA Retail София-2 " към този момент 22 години и с помощта на потвърдилия се екип от експерти имам вяра, че ще продължи да притегля клиенти с напълно осъвременения си и отговарящ на най-новите стандарти на производителя шоурум. Радостни сме, че откриването на този център е в годината, в която Peugeot обнови цялата си гама леки коли, като следва да представим актуализирания 208 и напълно новия 3008. Всички те ще са налични за тест и в „ SFA Retail София-2 ", тъй че приятните изненади занапред предстоят. "
# # #
Търговската и сервизна мрежа на представляваните от SFA марки наброява 43 дилърства в страната, от които 13 са лични, а 10 от тях са обединени под марката SFA Retail и обслужват коли Peugeot, Citroen, DS Automobiles и Opel.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР