Търговският департамент на САЩ обяви, че производителите на стоманена продукция

...
Търговският департамент на САЩ обяви, че производителите на стоманена продукция
Коментари Харесай

САЩ въвеждат жестоки мита за внос на стомана от Русия и Беларус

Търговският департамент на Съединени американски щати разгласи, че производителите на стоманена продукция (арматурно желязо и стоманени пръти) от Русия, Беларус и Обединените арабски емирства продават своите произведения в Съединени американски щати на занижени цени. Поради тази причина върху този импорт се постановат антидъмпингови мита.

Министерството на търговията дава инструкции на Службата за митнически и граничен надзор на Съединени американски щати да събира мита от вносителите на такава продукция: от Беларус в размер на 280,02%, Русия - 436,8-756,93% и от ОАЕ - 84,1%., се показва в известието, представено от RNS.

И по-специално оптимално високото в тази ситуация равнище на митото - 756,93% се вкарва във връзка с съветските компании Абинински електрометалургичен цех и НЛМК " Урал ". За останалите съветски вносители митото ще бъде 436,8 %.

Във връзка с откритите от министерството условия, отнасящи се до всички съветски производители - експортьори на такава продукция, е поръчано на митническите служби на Съединени американски щати да събират посочените мита за всички доставки от Русия, започвайки от 5 септември 2017 година, се споделя в известието на американското комерсиално ведомство.

От Търговския департамент означават, че през 2016 година съветските производители на арматурно желязо са доставили продукция за $32,3 милиона, белоруските - за $10,4 милиона, а тези от ОАЕ - за $7 милиона.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР