Търговската верига Kaufland вече ще предлага на клиентите си карта

...
Търговската верига Kaufland вече ще предлага на клиентите си карта
Коментари Харесай

Kaufland пуска златна карта за лоялност - Kaufland Card

Търговската верига Kaufland към този момент ще предлага на клиентите си карта за преданост - както с физическа пластика, по този начин и с цифрова версия. 

Kaufland Card ще дава опция за покупка на артикули на изгодни цени, информация за седмични предложения, точки за преданост и купони. 

Всеки неин собственик ще получава настояща информация за артикули, които са на промоция при потреблението й.

С цел да улесни извършването на покупки за всички членове на фамилията, с Kaufland Card може да бъде основан един водещ профил. През него се ръководят функционалностите на всички добавени профили.

За всеки 5 лв. от сметката в магазините на Kaufland ще се получава по една точка за преданост, а натрупването на избран брой бонуси ще може да се употребява като личен ваучър измежду разнообразни групи артикули. 

Дигиталната карта дава няколко спомагателни преимущества, измежду които функционалността цифрова касова записка, отразяваща насъбраните отстъпки, употребяваните купони и всички покупки. Клиентите, които предпочетат цифровата версия на Kaufland Card, ще могат след покупка да вземат участие и в игри с разнообразни награди посредством „ Колелото на премиите “.

Нейно преимущество е, че може и да бъде добавена към потребителските карти в Гугъл Pay.

Физическата карта е отличима със златния си цвят, който е знак на " златните благоприятни условия за клиентите " на веригата, както споделя комерсиалният шеф на компанията Ялчин Джем при представянето.

Картата ще бъде налична след 16 май 2022 година на „ Информация “ във всеки хипермаркет на Kaufland, където ще бъдат разполагаем листовки със залепени карти. Регистрирането ѝ става посредством сканиране на QR код на специфичните терминали, разположение в хипермаркетите. Картата става годна незабавно по-късно. Kaufland Card и всички нейни отстъпки могат да се употребяват при сканиране на специфичен за задачата скенер, ситуиран на касите в Kaufland.

Дигиталната версия на картата се употребява посредством приложението на Kaufland България след инсталиране и сполучлива регистрация. Всеки, който към този момент има основан профил в приложението, може да го актуализира и да записва своята карта.

Програмата за преданост на Kaufland България стартира с отстъпки за свежи артикули за трапезата, за дома, за бебето и детето, за домашните любимци, козметика. В допълнение, всички записали своята Kaufland Card, ще могат да вземат участие в специфична игра за спечелването на седем автомобила. 

" С предлагането на картата Kaufland България слага още по-силен фокус върху потребителското преживяване, като дава на клиентите многообразие от нови благоприятни условия, оказва помощ им да пестят, до момента в който пазарят постоянно, като в същото време се възползват и от разнообразни придобивки ", оповестяват от компанията. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР