Търговията в НС продължава, както буквално върви от един месец.Така

...
Търговията в НС продължава, както буквално върви от един месец.Така
Коментари Харесай

Михайлова, „Възраждане“: Търговията в НС продължава

Търговията в Народно събрание продължава , както безусловно върви от един месец ”.Така депутатът от „ Възраждане ” Искра Михайлова разяснява напускането на Елена Гунчева на парламантерната им група, само че оставането ѝ в Народно събрание пред.

Искра Михайлова не направи прогноза дали Гунчева ще поддържа Политическа партия при възможен опит да сътвори държавно управление в границите на този кабинет. Но посочи какво има поради по търговия на депутати:

„ Информацията, която върви импровизирано из коридорите е, че сега министър-председателят в оставка обикаля като амбулантен търговец от народен представител на народен представител. Това е ”.  

От коридорите на Народното събрание Михайлова разяснява и закритото съвещание поради изгонените съветски дипломати.

„ Ние не получихме никаква съответна информация . Цитираха се сигнатури, което наложи да е закрито съвещанието, само че информацията, която получихме, беше нулева. И съвещанието можеше да бъде откито ”.

Михайлова сподели, че единственото, казано за изгонените дипломати било, че те са работили против ползите на България без да се цитира конкретика.  На въпрос за позицията им, в случай че бъде потвърдено, че изгонените са работили срещу България, тя отговори:

„ Всеки, който работи против българските национални ползи, няма място тук. Аз чувам Кирил Петков – той още веднъж излъга няколко пъти  по отношение на това какви данни бяха показани през вчерашния ден на чуването, какъв брой ясни бяха тези данни, какъв брой ясни бяха тези отчети ".

Тя добави, че на нито един въпрос не е бил даден отговор. " Това, което се случва с съветските дипломати, наподобява като опит, а нашето досегашно държавно управление, конфигурирано безусловно от непознат интерес - да проверим какво ще се случи от отсрещната страна. Това направихме и с връзките с Газпром ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР