Търговията с криптовалути е свързана със значителен риск поради експерименталния

...
Търговията с криптовалути е свързана със значителен риск поради експерименталния
Коментари Харесай

Кои криптовалути да избягваме през следващите дни

Търговията с криптовалути е обвързвана със забележителен риск заради пробния темперамент и високата волатилност на пазара на криптовалути.

Идентифицирането на криптовалутите, които би трябвало да се заобикалят, е от решаващо значение за ефикасното ръководство на риска и подобряването на резултатите от търговията.

Ключови знаци, като показател на относителната мощ (RSI), регулаторни промени, инфлация на предлагането, отключване на токени и прогнози за търсенето, дават скъпа информация както за краткосрочни, по този начин и за дълготрайни тактики.

В тази публикация може да разгледате три криптовалути, към които би трябвало да се подхожда с нараснало внимание през идната седмица: Binance USD (BUSD), Injective (INJ) и Kaspa (KAS).

Injective ( INJ )

Този уикенд екипът на Injective би трябвало да получи INJ на стойност над $125 милиона от отключване на интервала на придобиване на права.

Общата сума надвишава $135 милиона, което основава риск от обилни разпродажби през идната седмица.

Kaspa ( KAS )

Kaspa, относително нова криптовалута, притегли вниманието поради забележителното си ценово показване, като през ноември 2023 година доближи исторически връх от $0.155.

Въпреки впечатляващите облаги за ранните вложители се наблюдаваше 163% инфлация на предлагането, което усили циркулиращото предложение от 8.5 милиарда KAS през юни 2022 година до 22.37 милиарда KAS.

Неотдавнашната инфлация не беше изцяло отразена в цената, което демонстрира евентуални опасности за вложителите.

Binance USD (BUSD)

Опасенията пораждат заради несигурността към BUSD през февруари 2023 година Министерството на финансовите услуги на Ню Йорк инструктира Paxos да спре издаването на BUSD – постоянна валута, основана в съдействие с Binance.

Binance подсигурява опцията за назад изкупуване най-малко до февруари 2024 година, само че пазарът е изправен пред неустановеност след този интервал.
Трейдърите би трябвало да демонстрират нерешителност заради евентуалните пазарни разтърсвания, произлизащи от тази обстановка.

В умозаключение, тези три криптовалути – BUSD, INJ и KAS – могат да станат очевидци на неочаквани събития на ликвидация, което ще ги направи по-малко удобни за търговия през идната седмица и по-късно, до момента в който пазарната динамичност не се приведе в сходство с предстоящите последствия.

От решаващо значение е обаче да се признае непредсказуемият темперамент на пазара на криптовалути и тези активи може да претърпят повишаване на цената си, в случай че съумеят да поемат задоволително търсене. Ето за какво на вложителите се предлага да организират задълбочени изследвания и да вземат осведомени решения, с цел да се ориентират сполучливо на пазара.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР