Търговище ще бъде домакин на турнир по тенис на корт

...
Търговище ще бъде домакин на турнир по тенис на корт
Коментари Харесай

Търговище ще бъде домакин на турнир по тенис за любителите

Търговище ще бъде хазаин на шампионат по тенис на корт за феновете. Първата по рода си конкуренция ще бъде на новооткритата тенис база с четири клей корта в регионалния град, оповестиха уредниците от тенис клуб "Тангра-95 ". Турнирът ще бъде съпроводен с голям брой изненади за всички участници и посетители и ще приключи с ваучър. За най-хубавите са готови купи, медали, парични и предметни награди.

В шампионата могат да вземат участие двойки мъже - 16, разпределени в 4 групи по 4 двойки; Смесени двойки - 16 на брой още веднъж в 4 групи по 4 двойки и женски двойки - осем - две групи по 4 двойки. Организаторите прецизират, форматът на срещите - един сет, без преимущество, с естествен тайбрек.

Официална топка на шампионата - HEAD TOUR. Надпреварата ще се извършена на стадион "Н. Камов " на 26 и 27 септември. Записването на участниците е до 23 септември. Право на присъединяване имат всички фенове, както и някогашни състезатели, които имат навършени 45 години и не са взели участие в шампионати на Българската федерация по тенис след 2007 година Таксата за присъединяване е 25 лв. за един формат и 40 лв. за два формата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР