Търговец на дрога се похвали в социалните мрежи с лъскавия

...
Търговец на дрога се похвали в социалните мрежи с лъскавия
Коментари Харесай

Търговец на дрога се изфука с лъскавия си начин на живот и се озова в пандиза СНИМКИ

Търговец на дрога се похвали в обществените мрежи с лъскавия си метод на живот и се озова за 17 години зад решетките, оповестява „ Мирър”.

22-годишният Уайът Пасек си направил фабрика за произвеждане на медикаменти, съдържащи опиоиди. С двама свои другари той имал загадка лаборатория в Калифорния, където обработвал хиляди хапчета, закупени от китайски снабдител.



Препаратите изглеждали като едно от широкоразпространените в Съединени американски щати обезболяващи, само че съдържали опиоиден аналгетик. Този синтетичен препарат постоянно става причина за бърза свръхдоза.



По време на ареста в лабораторията му са открити близо 100 000 подправени медикаменти.



Младият човек непрестанно качвал в обществената мрежа фотоси, на които театралничи с пачки с пари, полуголи дами и оръжие. В Инстаграм не спирал да се хвали с капиталовите си тактики, благодарение на които бил натрупал толкоз доста средства.



На една от многочислените фотографии Пасек е на дивана в компанията на пет девойки. В едната си ръка държи револвер, а другата е поставил върху маса, отрупана с пари и алкохол.



6-месечното следствие е потвърдило, че Пасек е натрупал положението си нелегално. Той се е признал за отговорен.

Прокурорът по делото отбелязва, че с държанието си нарушителите демонстрират цялостно пренебрежение към човешкия живот.

27-годишният американец е наказан на 17,5 години затвор. Неговите съучастници получават надлежно седем и три години „ отнемане от свобода”.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР