Търгът с явно надаване за продажбата на самоходен моторен кораб

...
Търгът с явно надаване за продажбата на самоходен моторен кораб
Коментари Харесай

Продават на търг кораба „Vera Su“

Търгът с очевидно надаване за продажбата на самоходен моторен транспортен съд „ Vera Su “ ще се организира през днешния ден, от 11:00 ч. в постройката на Дирекция „ Морска администрация – Варна “, оповестяват от Дирекция „ Морска администрация “.

Първоначалната цена на търга с очевидно наддаване е избрана на база направена експертна оценка от лицензиран самостоятелен оценител. Определената тръжна цена за продажбата на плавателния съд е в размер на 460 000 щатски $ без Данък добавена стойност. За присъединяване в търга се изискв а депозит в размер на 10% от началната тръжна цена на продавания транспортен съд.

Крайният период за подаване на заявките за присъединяване изтече на 27 септември 2022 година, като те се подаваха в Деловодството на Дирекция „ Морска администрация – Варна “.

Изпълнителна организация „ Морска администрация “ разгласи търг за продажбата на моторния транспортен съд „ Vera Su “ , който повече от месец седнал съм заклещен в скалите при Камен бряг. Моторният транспортен съд Vera Su заседна край местността Яйлата при Камен бряг на 20 септември 2021 година и беше изтеглен след повече от месец на 26 октомври 2021 година

Цялостната интервенция по изтеглянето и изваждането, избрана от специалисти като извънредно рискова, бе добре планувана, координирана и извършена при прецизно следван проект под контрола на сегашния вицепремиер и министър на превоза и известията Христо Алексиев. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР