Тараторът е една от любимите летни храни на повечето българи.

...
Тараторът е една от любимите летни храни на повечето българи.
Коментари Харесай

Тараторена диета преди лятото прави чудеса

Тараторът е една от обичаните летни храни на множеството българи. Освен, че е доста апетитен и ободрителен в летните жеги, той е и потребен. Чесънът в него ни оказва помощ да поддържаме имунната си система, а пък копърът е богат на витамини, калций и други субстанции, от които огранизмът ни се нуждае. Днес ще ви представим тараторената диета, с която елементарно можем да свалим 7 кг единствено за 2 седмици.

След края на диетата е значимо да навлезем в остарелия си метод на хранене последователно, с цел да запазим резултатите. Добре е след края на тараторената диета да стартираме да се храним първо с по-леки, зеленчукови артикули и последователно да прибавяме останалите типове храна. Това, което се изисква от нас за двете седмици, в които трае тараторената диета, е да хапваме доста таратор.

Сутрин се ядат 2 сварени яйца или мюсли с плодове. През останалата част от деня (примерно обяд, следобедна закуска и вечеря) хапваме единствено таратор, само че колкото желаяме. Ако въпреки всичко усещаме потребност от самун, можем да си позволим по една филия на ден. Добре е да се заобикаля алкохол и сокове, съдържащи захар, само че кафе можем да пием. Ако желаеме по-добър резултат е добре да не слагаме олио или зехтин в таратора. Също по този начин е добре да не прекаляваме със солта в супата. Тази диета е доста подобаваща за лятото, тъй като тараторът ще ни засити и в това време няма да натовари организма ни с тежки храни в топлото време, написа skafeto.com
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР