Таранът на ЦСКА Али Соу е предложен от скаути на

...
Таранът на ЦСКА Али Соу е предложен от скаути на
Коментари Харесай

Гран от Турция с интерес към Али Соу

Таранът на ЦСКА Али Соу е препоръчан от скаути на Фенербахче.

Грандът от Истанбул изживява невиждана рецесия, само че възнамерява да се върне по-силен след края на пандемията от ковид.

" Фенерите " са харесали Соу поради забележителната му физика, скоростта и превъзходството във въздуха при битка за висока топка.

Основният голмайстор на Фенербахче сега е националът на Косово Ведат Мурики, който вкара гол на България в София при загубата ни с 2:3 в европейска подготовка.

Той обаче няма равносилен сътрудник, откакто на германеца Макс Крузе не му върви в Истанбул и несъмнено ще си тръгне след края на сезона.

От " Армията " не крият, че биха се разделили със Соу при добра оферта поради рецесията и новата обстановка във футбола ни.

През зимата клубът държеше да получи 3 млн. евро за главния си нападател, само че сега футболистът от Гамбия може да бъде продаден и за 2 млн., написа „ Меридиан мач “.

Соу няма европейски паспорт, което ще облекчи " алените " при казуса с играчи отвън Европейски Съюз, а клубът към този момент се раздели и с Денис Давидов. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР