Тарън Еджъртън подкрепи Ричард Мадън за ролята на Джеймс Бонд.Наскоро

...
Тарън Еджъртън подкрепи Ричард Мадън за ролята на Джеймс Бонд.Наскоро
Коментари Харесай

Ричард Мадън получи подкрепа за ролята на Джеймс Бонд

Тарън Еджъртън поддържа Ричард Мадън за ролята на Джеймс Бонд.

Наскоро се появиха клюки, че 29-годишният британец може да влезе в ролята на тайния сътрудник, откакто Даниел Крейг се отдръпна, само че артистът беше безапелационен: „ Бих желал Ричард Мадън да бъде идващият Джеймс Бонд, и това е краят на този диалог “.

Тарън изгря с ролята си на Егси Ънуин в шлагера „ Кингсман “, само че призна, че се усеща като нахалник, защото не се усеща комфортно в екшън филмите. „ Колкото и да съм признателен на поредицата „ Кингсман “ постоянно съм се чувствал неловко. Аз съм нормално момчето, което изигра Сиймор в „ Малкия магазин на ужасите “, когато беше на 17 “, споделя Тарън.

Наскоро самият Ричард Мадън призна, че се усеща „ доста поласкан “ от спекулациите, че точно той ще е идващият Джеймс Бонд. 32-годишният британец обаче съобщи, че все още „ организира доста диалози “ за още един сезон на сериала „ Бодигард “. „ В момента всичко е на равнище диалози. Ще забележим какво ще се случи през идната година. Мисля, че героят има потребност от отмора “, съобщи той. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР