тър приема Пирин (Благоевград) в четвъртък от 15:30 часа в

...
тър приема Пирин (Благоевград) в четвъртък от 15:30 часа в
Коментари Харесай

Станислав Генчев се връща като треньор на отбор в efbet Лига?

тър приема Пирин (Благоевград) в четвъртък от 15:30 часа в мач, който може да се окаже предопределен за старши треньора Емануел Луканов, написа " Тема спорт ".

Загуба от " орлетата " съвсем несъмнено ще коства поста на наставника, който към този момент е заложен на дузпата. За 9 изиграни мача Етър има единствено една победа, едно тъждество и цели седем загуби и сега е на последно място в класирането.
Боримиров, Тити Папазов, Генчев и Петър Курдов гледат Крумовград - Левски
Двубоят прикова вниманието за футболните почитатели

Ръководството на " виолетовите " към този момент е почнало сондажи за възможен нов ментор, в случай че се стигне до издънка против Пирин. Пред търновци няма друга опция с изключение на трите точки на " Ивайло " против директен съперник в борбата за оцеляване. Благоевградчани взеха две следващи победи и ще дойдат със самочувствие във Велико Търново.

Етър не игра неприятно на " Герена " срщу Левски, само че инкасира седмо проваляне от началото на сезона. Според осведомени измежду вариантите за възможен нов ментор е изплувало името на Станислав Генчев, който към този момент води Етър и го вкара в елита преди време. Същото стори тази пролет и Луканов, като дълго време не се знаеше дали ще продължи и в елита, тъй като новият му контракт се бавеше, само че въпреки всичко шефовете му се довериха
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР