Taoiseach Лео Варадкар ще повдигне загрижеността на ирландския народ относно

...
Taoiseach Лео Варадкар ще повдигне загрижеността на ирландския народ относно
Коментари Харесай

Taoiseach започва едноседмично посещение в САЩ на фона на загриженост относно кризата в Газа

Taoiseach Лео Варадкар ще повдигне „ загрижеността на ирландския народ по отношение на шокиращата рецесия в Газа “ с президента на Съединени американски щати Джо Байдън по време на посещаване във Вашингтон тази седмица.

Г-н Варадкар стартира едноседмичен маршрут от задължения в Съединени американски щати в понеделник като част от дългогодишна традиция, при която Taoiseach е поканен в Белия дом, с цел да означи Деня на Свети Патрик.

Това идва, откакто документи, оповестени на breakingnews.ie според Закона за независимост на информацията, демонстрират, че хиляди хора са се свързали с офиса на Taoiseach, с цел да изразят своята угриженост по отношение на визитата му в Белия дом по време на спора в Газа.

Г-н Варадкар първо ще отлети до Бостън за поредност от политически, стопански и задължения на ирландската общественост, преди да отпътува за Вашингтон за обичайните празнувания на Деня на Свети Патрик.

В петък Taoiseach ще се срещне двустранно с президента Байдън, вицепрезидента Камала Харис и представителя на Камарата на представ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР