Taoiseach Лео Варадкар каза, че Израел е ослепен от ярост“

...
Taoiseach Лео Варадкар каза, че Израел е ослепен от ярост“
Коментари Харесай

Израел е „заслепен от ярост“ – Варадкар

Taoiseach Лео Варадкар сподели, че Израел е „ ослепен от гняв “ и към този момент даже не се вслушва в препоръките на близкия си съдружник, Съединените щати.

The Fine Gael отговаряше на въпроси в Dáil по отношение на броя на палестинците, които са били принудени да се скупчат в Рафах, който беше ориентиран към скорошна израелска военна интервенция.

Лидерът на лейбъристите Ивана Бачик сподели, че хората са били убити или „ брутално разселени “ и че „ не е останало къде “ за палестинските жители, където да отидат.

„ Ние сме очевидци на Армагедон “, сподели тя пред TDs.

Тя сподели, че до момента в който Ирландия отсрочва предприемането на „ смислени стъпки “, тогава „ нашето съучастничество в това, което се случва там се удължава “.

„ Не е задоволително положително да се каже „ изчакайте още малко “, ”, сподели тя, добавяйки, че те би трябвало да прекратят търговията с окупирани територии.

Г-н Варадкар сподели, че споделя паниката й и сподели, че има „ сериозен риск от настъпване на кръвопролитие “ в Рафах, в случай че има наземно нахлуване, кое...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР