Таня Вътова била бита заради паркомясто. Преди три дни тя

...
Таня Вътова била бита заради паркомясто. Преди три дни тя
Коментари Харесай

73-годишна жена твърди, че е бита от бивш депутат на ГЕРБ


Таня Вътова била бита поради паркомясто. Преди три дни тя имала неприятна среща, която я изпратила в болница. Срещата, твърди тя, била с Костадин Язов - народен представител от ГЕРБ в 41-то Народно заседание. Случайна среща, на паркинг, която приключила с физическа кавга, оповестява Нова телевизия.

Снощи се усложниха нещата. Беше назначена защита на пред стаята на потърпевшата в УМБАЛ „ Свети Георги ”. Не се позволяват външни лица, най-много публицисти. Стоянка Вътова излезе скрито от болничното заведение, с цел да се срещне с екип на Нова телевизия.

„ В 12 часа ми се обаждат от организацията, че би трябвало да получа багаж от Англия. Със заведението по този начин сме се разбрали, защото са ни заели пред входа с техните коли паркоместо. Отидох да кажа на шефа, който е дежурен да ми остави едно паркоместо, с цел да може камионът да стоварим багажа. Повиках си хора, които да ми оказват помощ с разтоварването на багажите. Те бяха пристигнали. Отидох да ревизира за какво не е изчистен паркингът, тъй като навръх това място беше тяхна кола – на заведението. Барманът даже повторно, когато отидох сподели, че има работа, само че споделих, че е незабавно и ми се обаждат да е чисто мястото за камиона да разтовари. Барманът с гняв пристигна, обаче измести колата. Когато измести колата, аз застанах до платното, не на паркомястото, тъй като знам, че там минават коли и там ще се намести незабавно друга ”, споделя тя.

„ След две минути идва една кола. Аз съм застанала до платното и съм вдигнала ръцете и споделих, че не може да се влезе, че е непокътнато мястото. Той обаче, не ме подмина, а ме блъсна още първоначално. Когато ме блъсна кръстът и коленете ме отсякоха с болежка. Аз се отдръпнах веднъж, повторно ме отблъсна и стартира да навлиза във вътрешността. Трети път се отместих, аз ходя обратно и той ме блъска, до момента в който не стигна до тротоара, дори се заби колата. Чак тогава се изместих в профил. Отидох от другата страна, не от неговата страна. Вчера видях, че писал, че с чанта съм удряла колата му. Аз си държах портмонето, с което трябваше да се разплатя с таксито. Никаква чанта не съм носила ”, споделя тя.

„ Казах му да се върне колата, че ми би трябвало мястото. Обиколих от другата страна, споделих му по същия метод. Той почна да ме псува още с отиването до него, без да си смъкна стъклото. В дъжда му споделям, да върне колата, тъй като очаквам товар. Той вика: „ Коя си ти ма? Махай се от тука. ” Казах му, че тук пребивавам и ми би трябвало мястото, тъй като очаквам багаж. Той нищо, даже не се появи. В този миг виждам, че той приказва по телефона и навръх входа беше индивидът, неговият другар или какъвто беше. Отидох и му споделих, помолих да измести колата, тъй като очаквам багаж. Говориха двамата и нищо – нито този, нито оня. Отидох отново при шефа, тъй като видях, че няма да се махне. Казах му: „ Моля те, това е от вашия контингент. Кажи му да измести колата, до момента в който прехвърлим багажа. ” Тогава, когато отивах го видях по какъв начин излиза от колата и отпътува на тоалетните. Докато се върнем, аз се връщам, а той остана тук при другари си. Дойде шефа и му сподели да махне колата, тъй като очаквам. И се успокоих, че като му каже на него, ще се махне колата ”, споделя потърпевшата жена.

„ В този миг просто съм с тил, все едно, че един боздуган ме удари в тила. Причерня ми на очите, залитнах, ушите ми се надуха. Все едно, че не знам какво се случи вътре. Аз съм в тил, отминавам ги без да се разправям. Тогава откъм гърба хората, които бяха и видяха почнаха да викат. Той се е обърнал още един път все едно нямам концепция какво желае да прави. „ Ти си народен представител, свален от ГЕРБ, може ли да удряш тази стара жена ”, това чух. Аз отидох на пейката, той се обърнал, излязъл, тръгнал с колата. В този миг камионът пристигна ”, споделя дамата.

След това вика сина си, който я докарва в болничното заведение. Лекарите я поставят в количка, споделят й да не се движи и я одобряват. Свидетел на случилото се приказва пред Нова.

Сигурен съм, че това е индивидът. Аз го видях от два метра. В момента, в който излязоха навънка, той ми се стори, че трябваше да влезе в колата. Барманът, който е шеф беше до него. В този миг внезапно той леко зад тила й, без тя даже да го гледа, безусловно с отворена длан направи една крачка и доста мощен удар направи. С крачка настрана и доста мощен удар в тила. Тя в този миг даже не говореше с него, дори не го гледаше ”, споделя очевидецът.

„ Видях го по какъв начин я удари, причерня ми на мен и незабавно скочи ”, споделя той.„ Има още едно момче, което беше дружно мен, споделя се Цветан Пройчев. Със сигурност очевидец беше барманът Павел ”, описа мъжът.

Към този миг не е формирано досъдебно произвеждане, а инспекция на случая. Разпитан е и самият господин Язов, както и очевидците. На този стадий не е ясно какво се случва. Костадин Язов сподели, че няма такова нещо. В момента той не е в България, само че разяснява случая пред NOVA. „ Заявявам, че изказванията не са правилни. В момента върви предварителна инспекция и имам вяра, че тя ще откри всички обстоятелства по отношение на така наречен случай. Законът не ми разрешава да влизам в конкретика. Искрено се надявам, че всичко това не се прави, с цел да се получи някакво парично обезщетение. Знам, че прокурор от ОП-Пловдив е непосредствен родственик на потърпевшата в кавички няма да се намеси в инспекцията и тя ще откри обективната истина ”, сподели някогашният народен представител от ГЕРБ.

„ Казвам, че изказванията, които бяха изказани не са правилни ”, акцентира той.

Той отхвърли да разяснява детайлности по случая, потвърждавайки, че законът не му разрешава да разяснява. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР