Таня Сурчева е едно от онези деца, които отрано се

...
Таня Сурчева е едно от онези деца, които отрано се
Коментари Харесай

Спешно! Състоянието на Тани се влошава! Нека й помогнем!

Таня Сурчева е едно от тези деца, които овреме се сблъскват с компликациите на живота. През 2016 година момичето получи тежката диагноза герминативно-клетъчен израстък със недоброкачествен темперамент и потегли по пътя на битката за живот.

След дейна благотворителна акция, Тани и фамилията ѝ отпътуваха за Германия, където детето претърпя интервенция за премахване на тумора в мозъка. Хистологичното проучване сподели, че туморът е от доста необичаен, недоброкачествен тип, което затруднява цялостното лекуване, защото информацията за образуванието и вероятното следоперативно лекуване е доста нищожна.

През миналите две години и половина, Тани и фамилията й обикалят по лечебни заведения из целия свят с вяра някой да даде съответно следващо лекуване на детето. За страдание до този миг никой не дава такова, а положението на момичето се утежнява. Към днешна дата детенцето към този момент е с формирания по гръбнака, които се смята, че може да са рецидиви.

В момента Таня е с родителите си в болница в Пекин, където предстоят нови проучвания, процедури и лекуване, със западна и обичайната китайска медицина, а разноските за престоя и лекуването на детето надвишават сумата, събрана преди повече от две години.

За да може Таня да продължи по пътя към сполучливото лекуване на тази подла болест, фамилията още веднъж има потребност от нашата помощ. Сумата, която би трябвало да се събере незабавно е 50 000 $! Можете да подадете ръка посредством паричен превод по дарителска сметка:

IBAN: BG64UBBS80021044894940

ОББ КЛОН СИМЕОН ВЕЛИКИ - БУРГАС

ТАНЯ ДИМИТРОВА СУРЧЕВА

Средства може да преведете и през Paypal на Merchant ID: AXDGGYMUEN53J, email: [email protected].

Или като последвате този линк.

Ако нямате регистрация в Paypal.com можете да дарите с кредитна карта, като натиснете връзката " Continue “ долу вляво на страницата. Ако имате регистрация в Paypal.com би трябвало единствено да се логнете през формата долу вдясно в страницата и да потвърдите дарението.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР