Таня Инджова от с. Бояджик е победител в конкурса за

...
Таня Инджова от с. Бояджик е победител в конкурса за
Коментари Харесай

Наградиха победителите в първия конкурс за Коледна украса в Община „Тунджа“

Таня Инджова от с. Бояджик е победител в състезанието за най-красива външна коледна декорация на домовете на хората от обитаемоте места в Община „ Тунджа “. На второ място е Васил Добрев от с. Кабиле, трета е класирана украсата на Камелия Петкова от с. Кукорево.

„ Благодаря на всички вас, които участвахте в Конкурса и сте решили да внесете повече хубост в нашите обитаеми места. Хубаво е, че измежду участниците има повече младежи, тъй като са предизвикани да се включват в начинания на общината, поздрави участниците кметът на Община „ Тунджа “ Георги Георгиев и добави, че самата концепция е също на младеж – Даниел Петров от с. Кукорево, който беше включен с комисията за класиране. „ Нямаме никакви учредения за скептицизъм, в противен случай имаме съображение за горделивост, че живеем в една хубава, българска, европейска община, а по какъв начин ще наподобява животът ни в нея и при какви условия и настроения ще живеем, зависи само от нас самите “, сподели още Георги Георгиев и разгласи, че чака от жителите на Община „ Тунджа “ да желаят и да дават оферти, твърдейки ги, че управлението на общината ще направи всичко, което е допустимо, да ги удовлетвори.

Кметът връчи премиите – за първо място 400 лева, за второ 300 лева, за трето 200 лева, а като поощрителни награди всички участници получиха формалният календар на Община „ Тунджа “ за 2023 година

На награждаването участваха и ръководителят на Общински съвет „ Тунджа “ Нели Славова и цялото управление на общината, а срещата се трансформира в диалог какво е направено до момента и какво още може да се случи в обитаемоте места на общината, от които бяха участниците в състезанието.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР