Таня Илиева е един от талантливите и успешни репортери на

...
Таня Илиева е един от талантливите и успешни репортери на
Коментари Харесай

Репортерът Таня Илиева за сина си: Алекс е мъж с характер и от ден първи знае какво иска

Таня Илиева е един от надарените и сполучливи кореспонденти на bTV Новините. В работата си тя. От малко повече от година се е посветила на друга своя пристрастеност - развъждането на първородния си наследник Александър. Пред Ladyzone.bg Таня споделя за компликациите, с които се е сблъскала до тук като майка, само че и за щастливите моменти, които постоянно са по-силни и зареждащи.

Снимка: Личен списък

" Алекс е мъж с темперамент и още от ден първи знае какво желае. Има неизчерпаема сила. Понякога е изморително, само че няма по-голямо благополучие от това да сме негови родители ", безапелационна е репортерката, която към този момент се е убедила, че бебе не може да се гледа по книга.

" Много обичам да последвам схеми - правиш това и следва еди какво си. Да, но не. Всяко бебе има личен характер ", откровена е тя.

Най-труден към този момент за Таня е бил моментът с прохождането на сина й: " Допреди това той беше или в количката, или в ръцете ми. След това обстановката радикално се промени. А това си беше тестване за мен. Но в последна сметка по този метод децата развиват сетивата си, опознават света, а и не на последно място - укрепват имунитета си ".

Снимка: Личен списък

Младата майка е уверена, че бебешкият интервал е толкоз къс, че поучава дамите в нейното състояние да не се стараят да бъде съвършени, а да се любуват на всеки момент с новороденото.

Цялото изявление и още фотоси вижте в Ladyzone.bg:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР