Таня Христова официално встъпи в длъжност и в следващите четири

...
Таня Христова официално встъпи в длъжност и в следващите четири
Коментари Харесай

Кметът на Габрово, кметове на кметства и общински съветници в общината положиха клетва

Таня Христова публично встъпи в служба и в идващите четири години ще бъде кмет на община Габрово за четвърти път.

Заедно с нея, по време на тържествено съвещание, клетва да се управляват от ползите на габровци и да работят за тяхното благополучие поставиха кметове на кметства и новоизбраният общински съвет за мандат 2023 – 2027 година

Временно изпълняващият длъжността кмет на Габрово Мария Йозова съобщи символа на локалната власт на Таня Христова с думите:

„ Вие добре знаете, че да носиш тази огърлица е изключителна чест и отговорност. Щастлива съм, че тя още веднъж ще бъде положена на Вашите плещи, тъй като доказахте, че за Вас тя значи повече от ангажимент.
 Община Габрово
Предавам я в сигурните ръце на мощна и уверена персона – първата жена-кмет на Габрово, която има опита, знанията и уменията да продължи да трансформира общината в желано място за живот, предлагащо съвременно обучение, развита инфраструктура, налични обществени услуги, чиста природа, благоприятни условия за вложения.
Във Вас гори пламъка на вярата, вярата и обичта към Габрово - предимство, което малко на брой имат. 
За нас, за габровци, това е гаранция, че няма затруднение, което може да Ви спре, когато идеята е Габрово.

Желая Ви да не спирате да разгаряте този огън, с цел да са сполучливи борбите в името на нашата община! “, сподели при встъпването с в служба кметът на Габрово Таня Христова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР