Танцьорката Елена Виан снощи се появи във ВИП Брадър“, за

...
Танцьорката Елена Виан снощи се появи във ВИП Брадър“, за
Коментари Харесай

Бившата на Кулагин Елена Виан днес е красива, но вижте как е изглеждала, когато са били гаджета

Танцьорката Елена Виан нощес се появи във „ ВИП Брадър “, с цел да пази бившето си гадже, а точно – съквартирантът Валентин Кулагин . Решението на червенокоската да се покаже в ефир провокира възторг в мрежата, като преобладаващото мнение е, че е толкоз красива, че Вальо, имайки я до в миналото до себе си, е блъснал в земята всички мъже в къщата взети дружно.

Откакто е в къщата, гримьорът се перчи, че дългогодишната му спекулация – която Елена назовава единствено „ ученическа обич “, с хубавицата е явен индикатор, че той е 100-процентов юначага. Фука се най-много с това, че тя е класирана в топ 20 на международни хубавици в класацията на американското сп. „ Максим “ Maxim Finest.

Да, Елена е доста очарователна през днешния ден, само че не и тогава, когато е имала взимане – предоставяне с Валентин. HotArena се натъкна на снимки на Виан, правени към 2009-а година, на които танцьорката наподобява на всяка друга, само че не и на настоящето себе си.

Още по-комичен тип й придава гримът, който е изработен персонално от Кулагин.

Снощи в предаването онлайн тя съобщи, че със скандалния гримьор са имали връзка, само че сега не са дружно. Виан спести обстоятелството, че от няколко години насам има съществени връзки с Виктор Братованов. Двамата се срещнали около работата в нощното заведение на пъпа на София, което преди известно време смени концепцията и името си. Обичат да пътуват и най-често избират екзотични местенца по света.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР