Танцови двойки от Молдова, Словения, Унгария и България, триумфираха в

...
Танцови двойки от Молдова, Словения, Унгария и България, триумфираха в
Коментари Харесай

Българи взеха злато за латинотанци в Монтана

Танцови двойки от Молдова, Словения, Унгария и България, победиха в Международният шампионат по спортни танци International Dance CUP Montana OPEN 2018, който се организира в Монтана.

Българската двойка Елена Солакова и Атанас Кацарски завоюваха първото място при дребните състезатели в категория „ Стандартни танци “, а втори се подредиха състезатели от Молдова. Като най-хубави при младежите се откроиха Виктория Александрова и Алекс Костадинов.

Победители при децата в категорията за латиноамерикански танци са още веднъж български представители Гергана Велкова и Давид Абрашев, следвани от двойка от Словения. При младежите златото сграбчиха Виктория Александрова и Алекс Костадинов.

В категорията за общоприети танци при младежи и възрастни над 19 год. най-впечатляващи бяха Реджина Хайнал и Кенде Хорват от Унгария. При латино танците в същата категория златото взеха българският тандем Емилия Джелебова и Мирослав Бонев, които превзеха публиката с невероятни осъществявания на самба, ча-ча, румба, пасо-добле и джайв. Шампионите бяха избрани съгласно разпоредбите на Международната федерация по спортни танци (WDSF) от съдийска бригада от 10 страни.

В XIII-тия Международен шампионат по спортни танци в Монтана участваха към 130 спортни двойки от 10 страни с техните треньори и придружители. Организатор на шампионата бе клубът по спортни танци „ ОГОСТА данс “ с треньор Веселин Ковачев.
 ogosta_dance_photo01  ogosta_dance_photo02  ogosta_dance_photo03  ogosta_dance_photo04  zlato_latinotanci_montana201803
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР