Танцов маратон с професионалния инструктор Елен Джампалска и танцьорите от

...
Танцов маратон с професионалния инструктор Елен Джампалска и танцьорите от
Коментари Харесай

Горещи латино танци и вкусни био продукти в парка край езерото в Разлог 


Танцов маратон с професионалния инструктор Елен Джампалска и танцьорите от клуба “Dance for happiness ” - Благоевград извършиха с латино ритми съботната лятна нощ на 17 август в парка в Разлог.
В маратона се включиха значително деца, горещият темп „ възпламени “ и дребното фенове на танцовия театър, а танците придвижиха всички в топли, далечни страни със салсата, бачата, зумба, ча-ча.
Успоредно с танците, на специфичен щанд, феновете и участниците в танцовия маратон имаха опция да се срещнат с биопроизводители от община Разлог: Професионална гимназия по машинизация на селското стопанство и Биоферма и Биохотел край Разлог
Професионалната гимназия по машинизация на селското стопанство – Разлог трансформира здравословния метод на живот и екологичното образование в главен принцип на образование и обучение на възпитаници и учители. На биощанда на учебното заведение можеше да се дегустира сок от джанки-собствено произвеждане, плодове, зеленчуци и мед.
На щанда на биофермата бяха показави свежи и пресни биоплодове и зеленчуци, които се отглеждат по специфична методология - без напръскване с химикали и торене с изкуствени торове. Представиха био ръжено брашно, сирене - лично произвеждане, ръжен самун и доста типове сладка.

Събота вечер край парка в езерото в Разлог беше красива, топла, усмихната, с мирис на лято, с ритъма на топли далечни страни, с вкусни биопродукти, с доста танцуващи деца и усмихнати хора.
„ Фестивално лято “ продължава.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР