Тънкостта, когато работиш с хора, е не само да уловиш

...
Тънкостта, когато работиш с хора, е не само да уловиш
Коментари Харесай

Стил и вкус - пътят към успеха!

Тънкостта, когато работиш с хора, е освен да уловиш вълната, а и да успееш да се задържиш на върха ѝ. Да научиш своите посетители да чакат от теб най-хубавото, да им отговориш и да налагаш обичаи и жанр.

" Гранд Хотел Банско " постоянно е бил водач, що се касае до иноваторство и налагане на ноу-хау. И този сезон те не изневериха на себе си и направиха нещо ужасно! Залагайки на извънредно високо равнище във връзка с храната, поканиха в екипа си топ шефове, измежду които сладкари, приети в цяла Европа.

Кулинарни специалисти, идващи от прилежаща Турция, са в България за първи път. Специално за гостите на " Гранд Хотел Банско ", те показват отличната си техника и внедряват в менюто на хотелския топ ястия и неповторими десерти, които ще развълнуват същински всичките Ви сетива. Елегантни на тип, с изтънчен и изискан усет.

Добрата храна в хотела, показана по един необикновен метод, освен ще поласкае клиентите, само че ще и сложи високо летвата във връзка с качеството на храната и менюто в хотелите освен в района, а и въобще в страната.



Стил и усет – обичано комбиниране! Именно това е посоката, която следва " Гранд Хотел Банско " в построяването на своя мениджмънт. С времето се постановиха като място с чудесно ALL INCLUSIVE предложение за своите посетители.

Есента, сезонънт, в който се срещат очарованието на есенните цветове и полъхът напразно. " Гранд Хотел Банско " ще заложи на чудесно структурирания си ULTRA ALL INCLUSIVE и ще предложи на своите посетители една вълнуваща, стилна и необикновено вкусна отмора в планината. Чудесните условия на СПА центъра, както и изкушаващите кулинарни оферти ще бъдат залог за една незабравима фамилна почивка.

Всеки заслужава своето бягство от напрежението на града! А Банско и " Гранд Хотел Банско " са първокласна дестинация за намирането на нравствен покой и нов енергиен заряд.

Банско със своята неподправена романтика и вековни обичаи и неповторими завладяващи гледки.

" Гранд хотел Банско ", който предлага зареждащи гледки към планината, СПА зона за цялостен релакс и неповторими Ultra All Inclusive изкушения. Привилегии, които си заслужава да си подарите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР