Тънкостите на любовната история на Кейт и Уилям в по-голямата

...
Тънкостите на любовната история на Кейт и Уилям в по-голямата
Коментари Харесай

Принц Уилям назначи на Кейт Мидълтън гореща линия за спешни случаи, когато започнаха да се срещат

Тънкостите на любовната история на Кейт и Уилям в по-голямата си част се разиграха в очите на обществеността и принц Уилям беше прекомерно наясно от началото на типа напън, огромно внимание, което неговият сътрудник би получил.

Когато Кейт насочи прочувствено видео известие непосредствено към нацията, в което разкри, че е била диагностицирана с рак и е подложена на курс на превантивна химиотерапия – това пристигна след седмици на диви онлайн спекулации по отношение на положението на нейното здраве, брак и местоположение.

Въпреки това, даже доста преди мрежите на обществените медии да станат нещо всекидневно, Уилям беше надълбоко угрижен за това по какъв начин Кейт ще успее да ръководи деликатното наблюдаване, което идва дружно с всяка тясна връзка с кралското семейство, и по този начин бързо сътвори незабавна гореща линия за нея, твърди кралски създател.

Кейт и Уилям се срещнаха, до момента в който двойката учеше в университета Сейнт Андрюс, само че откакто приключиха и Кейт заживя в Лондон, ползата към дългогодишната п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР