Танкисти от 6-та общовойскова армия на Западната група на въоръжените

...
Танкисти от 6-та общовойскова армия на Западната група на въоръжените
Коментари Харесай

МО на Русия: Танкисти от 6-та общовойскова армия са унищожили Т-64 на ВСУв посока Купянск

Танкисти от 6-та общовойскова войска на Западната група на въоръжените сили на Руската федерация в Купянск направление унищожиха Т-64 на въоръжените сили на Украйна (ВСУ). Това споделиха от съветското министерство на защитата, оповестяват съветски медии.

" Танковите екипажи на 6-та общовойскова войска на Западната група войски унищожиха танк на Въоръжените сили на Украйна в зоната на специфична военна интервенция в Купянск направление. Танк Т-64 на съперника в това направление се извъртя за пряк огън от преобладаваща височина “, се споделя още в отчета.

Уточнява се, че работата е осъществена от закрити огневи позиции по координати, получени благодарение на БЛА. След като извършиха бойната задача, екипажите на танковете бързо напуснаха огневите си позиции.

" Съветските танкове Т-64 се употребяват необятно от бойци на украинските въоръжени сили в посока Купянск. Врагът се пробва да избави оръжия, създадени в чужбина. И в такива зими руската техника работи по-добре. В резултат на това танкът им изстреля няколко изстрела по нашата предна линия.Наблюдателните постове желаеха огнева поддръжка ", сподели командирът на танка Т-80 с позивна Bystry.

Отбелязва се, че танковите екипажи на предната линия могат да водят както пряк огън, по този начин и от затворени огневи позиции зад терена или в укрития. Това ви разрешава да останете незабелязани.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР