Тънката талия за лятото е мечта на милиони жени по

...
Тънката талия за лятото е мечта на милиони жени по
Коментари Харесай

Искате тънка талия за лятото и хубава кожа? Правете всичко, което прилага Хайли Бийбър

Тънката талия за лятото е фантазия на милиони дами по света, които с всевъзможни извършения и диети се стараят, с цел да осъществят този собствен идеал. Оказва се, че брачната половинка на Джъстин Бийбър, Хайли Бийбър, поддържа тънка 60-сантиметрова талия, съобщи самата тя пред женското списание " Womеn's Health ".

24-годишната хубавица описа, че тайната ѝ не е единствено в храненето, което е значимо, само че и  постоянните упражненията по метода Пилатес. Припомняме, че Хайли по-рано бе балерина и тя към този момент има добре развито тяло, само че посредством Пилатес тя  укрепва дълбоката мускулатура и по този начин се поддържа постоянно във форма. 

Виж още:

Физическата интензивност се отразява благотворно на всеки, тъй като освен тялото ни се усеща и наподобява добре, само че и душeвността ни се усъвършенства, настроението ни е доста по-добро. Освен тези извършения, Хайли посещава няколко пъти седмично фитнес залата, където редува силови тренировки с бокс.

Здравословната храна и спортуването спомагат и за по-хубава и млада кожа, каквато Хайли несъмнено има, само че тя поддържа  в допълнение, като всяка заран и вечер я почиства с козметичен артикул на маслена основа, а по-късно с пяна за миене. Друг значим фактор за красива кожа, е пазенето от слънцето. Хайли  не се излага на слънце, без защитен слънцезащитен крем, океанската вода обаче също много оказва помощ за красивия и здрав тип на кожата ѝ, разкрива още госпожа Бийбър.

Виж още:

Всъщност главната загадка за кожата на Хайли, както тя споделя " моята козметична философия ", се състои в това, да употребява естествени почистващи и подхранващи артикули, които са научно потвърдени. " Наскоро открих необятна гама от тях и към този момент постоянно ги използвам ", споделя Хайли. Тя употребила мъдро времето, изкарано в карантина, с цел да опитва с артикули за кожата. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/haileybieber/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР