Тънка талия, сочно дупе и големи бомби - това пишат

...
Тънка талия, сочно дупе и големи бомби - това пишат
Коментари Харесай

Тънка талия и сочно дупе: Тита се стопи на правилните места, показа новото си тяло в секси рокля

Тънка талия, сочно дупе и огромни бомби - това пишат някои от почитателите на Тита в Instagram. Повод за тези мнения са едни от най-новите фотоси на певицата, която е жури в шоуто на NOVA " Звездите в нас ". 

На фрагментите, снимани по време на едно от предаванията, Тита театралничи в готин аутфит, подчертаващ новото ѝ тяло. Видно е, че звездата поставя съществени грижи за физическата си форма, само че всичко се случва стратегически.

Виж още: Ким Кардашиян пасти да яде: Ина Гаярди сподели още от първокласния си дом

Очевидно е, че изпълнителката прави тренировки за стомах, само че също за сочно и плътно дупе. Диетата е значима, а от наши източници знаем, че певицата заобикаля всичко сладко, тестено, както и газирани/алкохолни питиета. Веднъж в седмицата Тита си разрешава нещо " мръсно " в менюто, с цел да си набави всичко належащо, само че значимото в тази диета е нещо дребно, а точно - баланс.

Виж още: За някогашните или положително, или безмълвие: Как Преслава и Алисия реагираха на гибелта на Бирмата 

Тита обаче не обръща внимание на мненията към фотосите си, а и няма време за сходни неща. Мацката е затрупана от работа в малкия екран, има куп участия, а и се приказва, че приготвя нова ария и клип, с които да изненада почитателите си преди края на годината. За момента няма заглавие и дата за премиера на парчето, само че едно е ясно - поп-фолк ще е. 

Промяната в жанра към момента не се приема от всички почитатели на Тита, при която се следи отлив в гледанията на видеата в YouTube. Същото важи с цялостна мощ и за колежките на Тита от " X Factor " - Гери-Никол и Дара.

Виж още: Лефтеров: " Мирела ме потърси след Игрите, само че искаше да й направя услуга! "

Светата Троица на модерния БГ поп, както бяха известни мацките, не жънат същите триумфи както преди, а трите нямат даже 25 години. " Изгряха бързо и изгоряха по този начин ", пишат някои злобари в обществените мрежи, а други считат смятат, че певиците не търсели към този момент тотални шлагери, а музика, която да им харесва на тях.

Виж още: Истински смут! Бившата на Благой Георгиев стана жертва на домашно принуждение

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР