Тандемът Силвано Пранди - Николай Желязков ще бъде утвърден днес

...
Тандемът Силвано Пранди - Николай Желязков ще бъде утвърден днес
Коментари Харесай

Днес става ясно кой ще поеме националния тим по волейбол

Тандемът Силвано Пранди - Николай Желязков ще бъде одобрен през днешния ден да поеме националния тим по волейбол при мъжете. Управителният съвет на БФВ ще провежда конферентна връзка, която би трябвало да стартира в 11,00 часа. Водеща тематика, която ще бъде обсъждана е точно назначението на треньорите при мъжете и дамите, както и при подрастващите.

Професора и наставникът на Нефтохимик се чака да получат предложение да водят дружно “лъвовете” в идващите 2 години. Пранди ще продължи да бъде отпред на националния тим, до момента в който Желязков ще влезе в ролята на асистент, само че с ясната концепция, че той точно ще наследи поста през 2022-а. Двамата ще би трябвало да дебютират като екип през лятото, за когато са планувани европейските квалификации. Трикольорите са в група с Израел и Австрия, като мачовете са през август и септември. Победителят се класира за шампионата на Стария континент следващата година.

При дамите алтернатива няма. Там Иван Петков ще продължи да извършва отговорностите си. Мартин Стоев също се чака да остане отпред на юношите до 18 години, като за останалите възрастови групи ще бъдат обсъждани предложенията, идващи от Треньорската комисия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР