“Тандем-Попово е предприятие за добив и преработка на червени меса

...
“Тандем-Попово е предприятие за добив и преработка на червени меса
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги изгради фотоволтаична електроцентрала за месопреработвателното предприятие Тандем-Попово

“Тандем-Попово ” е дружество за рандеман и преправка на червени меса и за енергийните цели на своята активност по произвеждане на месни артикули се довери на опита на ЕНЕРГО-ПРО за планиране и създаване на фотоволтаична електроцентрала. Компанията е дълготраен клиент на енергийния търговец, като през последните три години закупува 100 % зелена сила за застраховане на своето произвеждане. През тази година притежателят на марката месни артикули Mийт Революшън затвърди поредната си политика за рационално и стабилно ползване на енергийни запаси, като потърси специалистите по енергийна успеваемост в ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги. С тяхно подпомагане беше построена и пусната в употреба лична за предприятието електроцентрала за произвеждане на сила от слънце с пикова мощ 199,8 kWp.

Изградената система се намира в село Дриново, община Попово, където е ситуирана индустриалната база на компанията. Електроцентралата разполага с 444 фотоволтаични монокристални модула и 4 трифазни слънчеви инвертора. Модулите са инсталирани върху скатен покрив посредством носеща алуминиева структура със захващане към покривната ламарина. Генерираната във ФЕЦ сила е предопределена за лично ползване при индустриалната активност на Тандем-Попово, а непотребното количество ще се продава в мрежата.

С оглед динамичността на пазара на електрическа енергия и високите борсови цени ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги разшири обсега на своята активност, с цел да отговори на възходящия интерес към построяването на фотоволтаични електроцентрали за свои клиенти. В последните три години компанията образува лични екипи от експерти и към днешна дата предлага независимо създаване на ФЕЦ „ до ключ “. До през днешния ден повече от 80 компании се довериха на енергийния търговец за планиране и довеждане докрай до ключ на техни слънчеви централи. Интересът към реализация на ВЕИ планове у нас ще продължи да бележи растеж и през идващите години, а с насъбрания досега опит ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги ще затвърди своята позиция на благонадежден сътрудник, гарантиращ високоефективното действие на приключените от него фотоволтаични системи.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР