Тропическа депресия 13 се формира в Атлантическия океан, може да се превърне в „мощен ураган“ тази седмица

...
ТАМПА, Флорида (WFLA) — Друг голям ураган може да е
Коментари Харесай

ТАМПА, Флорида (WFLA) — Друг голям ураган може да е на хоризонта, тъй като Тропическа депресия 13 се оформи късно в централната тропическа част на Атлантическия океан Вторник сутринта.

Националният център за ураганите съобщи, че Тропическа депресия 13 официално се е формирала над централната тропическа част на Атлантическия океан на около 900 мили запад-югозападно от Кабо Верде. Бурята имаше максимални постоянни ветрове от 35 mph с по-високи пориви.

2 ухапани от акула на същия плаж във Флорида, казват служители

NHC каза, че системата вероятно ще се превърне в тропическа буря Лий преди засилвайки се в „мощен“ голям ураган по-късно тази седмица, докато се приближава до северните подветрени острови.

NHC също проследява силна тропическа вълна, която се очаква да се придвижи край бреговете на Западна Африка във вторник.< /p>

След като вълната се премести в морето, NHC каза, че тропическа депресия може да се образува над далечния източен тропически Атлантик през средата до втората част на седмицата.

Очаква се системата да се премести през Кабо Верде сряда вечер и четвъртък. Има 70 процента шанс да се образува през следващите седем дни.

NHC също така каза, че посттропическият циклон Франклин „може да придобие някои субтропични или тропически характеристики в края на тази седмица или този уикенд, докато се движи хаотично между Азорски острови и Португалия.”

Системата, която някога е била ураганът Франклин, има 20 процента шанс да се формира през следващите седем дни.

За последните новини, времето, спорта, и поточно видео, отидете на WesternSlopeNow.com.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР