ТАМПА — Дейвид Стърнс винаги е оставял място за раздвижване

...
ТАМПА — Дейвид Стърнс винаги е оставял място за раздвижване
Коментари Харесай

Подписването на J.D. Martinez дава на Метс гъвкавост, противопоставяща се на претендентите за уайлд кард от Нидерландия

ТАМПА — Дейвид Стърнс постоянно е оставял място за оживление на ad lib. Такъв е животът, когато балансирате сред приоритизирането на бъдещето посредством — наред с други детайли — да видите допустимо най-вече от вашите млади играчи и към момента да настоявате, че плейофите през 2024 година са цел.

По този метод, президентът на бейзболните интервенции на Метс също се колебаеше сред желанието за J.D. Martinez и желанието да изчака – в случай че е допустимо – цената му да падне в диапазона, който го устройваше. И в един миг, когато Мартинез беше подготвен да се съгласи на едногодишен пакт за 12 милиона $ със съществени отсрочвания, които понижават настоящата стойност до към 10 милиона $ за задачите на налога върху лукса, е, бъдещето стана по-ясно в този момент.

Споразумението, което очакваше Мартинес да премине физически обзор, включва авансово единодушие от страна на ветерана играч да одобри алтернатива за второстепенна лига за най-малко 10 дни, с цел да се построи на прилепите, откакто пропусна по-голя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР