Тъмнокосата журналистка наскоро бе избрана за заместничка на титулярката, която

...
Тъмнокосата журналистка наскоро бе избрана за заместничка на титулярката, която
Коментари Харесай

Вижте кой клати стола на Лора Крумова в Нова

Тъмнокосата журналистка неотдавна бе определена за заместничка на титулярката, която роди при започване на септември. Крумова обаче се тормози, че може да я оставят за непрекъснато, а самата нея – да смъкват от екран, откакто майчинството й завърши, писа „ Уикенд “.
За Мартина се твърди, че била персонален избор на шефката на новините в Нова – Вяра Анков. Това съществено тревожело родилката и вгорчавало безметежните й грижи за дребната й дъщеричка Мина и баткото Явор.

Крумова доста добре знаела, че родилките ги пази законът и по тази причина малкия екран е длъжна да я вземе назад на работа след майчинството. Никой обаче не е задължен да я връща на същата позиция, нито на същата заплата.

Лора се страхувала, че може да я смъкват от екран и да я създадат елементарен кореспондент, като й орежат и парите.

Веднъж към този момент тя претърпя нещо сходно, когато от ефир бе свалено следобедното й публицистично шоу „ Комбина “, което правеше дружно с приятелката си Галя Щърбева. Тогава Крумова въпреки всичко съумя да се пребори за място като водеща, въпреки и в друго предаване – „ Събуди се “. Галя бе намалена до елементарен кореспондент, въпреки и със своя лична графа.

Лора доста се тревожела, че ще я показа същата орис, защото сегашните шефове на новините, някогашни чиновници на Българска национална телевизия, не я харесвали. Говори се, че предпочитали да си търсят свои хора за водещи и продуценти. В случая с Лора най-лесно било да разгласят, че Мартина стои по-добре на екран, защото е по-стройна.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР