Тъмните кръгове около очите може да показват наличието на сериозни

...
Тъмните кръгове около очите може да показват наличието на сериозни
Коментари Харесай

Тъмните кръгове около очите говорят за сериозни заболявания

Тъмните кръгове към очите може да демонстрират съществуването на съществени болести...

Тъмните кръгове към очите може да демонстрират съществуването на съществени болести на вътрешните органи съгласно имунолога Ксения Бочарова, представена от РИА Новости.

Според нея всекидневието и методът на живот оказват мощно въздействие върху положението и цвета на кожата в тази област.

„ Сенки или кръгове под очите - те постоянно са породени, най-вероятно, от редица фактори, като липса на сън, пиянство на доста чай, кафе, пушене, влияещи отрицателно на метода ни на живот, нерационално съчетаване на работа и отмора, работа през нощта, дълго седене пред компютъра, дълготрайно потребление на софтуерни джаджи и така нататък “, споделя експертът.

 
НАУЧЕТЕ ОЩЕ
 

Появата на тъмни кръгове под очите обаче може да демонстрира съществуването на съществени болести , предизвестява тя. Така че, тази специфичност може да демонстрира развиването на хипоксия - кислороден апетит.

" Най-често кислородният апетит в тъканите е обвързван с липса на жизненоважни микроелементи, като желязо . Може да се дължи на обстоятелството, че човек има чернодробно или бъбречно заболяване, което изисква навреме посещаване при доктор и изясняване на повода на появяването на сенки под очите “, изяснява Бочарова.

Освен това, в някои случаи тъмните кръгове под очите могат да бъдат самостоятелна специфичност , защото кожата в тази област е доста финна и с възрастта става все по-тънка.

 
ВИЖТЕ СЪЩО:
 

„ На първо място, би трябвало да се консултирате с доктор и да изясните повода за появяването на кръгове под очите, да изключите най-често срещаните медицински проблеми - анемия, болести на бъбреците, черния дроб, сърдечно-съдовата, дихателната система и така нататък “, заключава лекарят.

 
ВИЖТЕ СЪЩО:
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР